ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

I disse koronatider er det ikke lett for en frivillig organisasjon å skaffe midler til å hjelpe andre. Så stor takk til Ola Risbråthe for at vi – LIONS CLUB VESTBY – fikk gleden av å være delaktig i forebygging av smitte på KIWI SON og KIWI Sletta.

3 ganger fredag og lørdag pluss 2 ganger fredag har vi stått og spruta antibac i hendene til kundene og vasket handlevogner, handlekurver og flaskeautomater.

Vi synes godt med masker og overdel med teksten:

«Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne»

Dette er i tillegg til det forebyggende – en fantastisk mulighet til å nå ut til befolkningen:

Hva LIONS står for og at hver krone vi får inn – går til MITT VALG – forebygging av mobbing på skoler og barnehager.

Vi vasker kundene på vei inn og på vei ut og noen får sprut opptil 6 ganger.

Undertegnede er heller ikke redd for å synge – for man blir glad av å se blide og vakre øyne. Elsker ordspill og si ting på en måte der folk selv kan bruke fantasien. 

Mange vil gjerne ha en gratis knert før helgen og barna: De er et forbilde for alle voksne:

Vi får høre at kundene setter stor pris på hva vi gjør. De få som ikke har på seg munnbind: unnskylder seg om de har glemt å ta på/med seg maske. Mange kommer fra Moss og der ser de nesten ingen med maske i forretningene og få som vasker seg med antibac. Helt utrolig når vi vet hvor mange som er smittet der.

Nå er det en fredag igjen før jul. Vi gleder oss til å stå i KIWIbutikkene. Det gir oss samme opplevelse som vi normalt har under Lions tulipanaksjonen siste helg i april hvert år.

Men ikke dette året og kanskje ikke til våren. Derfor står vi her for å kunne hjelpe andre.

Vi ønsker flere medlemmer. Synes du vi ser hyggelige ut og at du selv kan bidra til at andre også kan ha det hyggelig: Ta kontakt med oss. Vi ønsker både kvinner og menn.

Og har du ennå ikke bestemt deg for hvem som skal ha din grasrotandel så er hvert bidrag til Org.: 787 348 445

 

God Jul og God Helse fra
Lions Club Vestby
Kjell Øivind Hansen
President

I disse koronatiden holder vi digitale kurs for rundt 200 lærere på skolene i Vestby, Hølen og Son. MITT VALG er et livsmestringsprogram som fokuserer på sosial og emosjonell læring i elevgrupper, gjennom aktiviteter og refleksjoner.

Støtt oss med din Grasrotandel.