ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Åpner opp igjen! 

Etter en fantastisk fin sommer i Norge med mange gode, varme dager kan vi se frem til en høst med forhåpentligvis mye hyggelig. Jeg synes Camilla Damengen i Vestby Frivilligsentral uttrykte det elegant når hun sa at hun er «naiv optimist» i forhold til koronaen. Det føles nesten som vi er inne i en 10.000 meter som aldri helt slutter. Kanskje vi snart kommer i mål! Kommunen har fått flere vaksinedoser og vi kan full-vaksineres raskere enn antatt. 

Nå ser vi at det planlegges festivaler, konserter og andre kulturarrangementer. Kulturdøgn Son har sitt arrangement i tiden 13. – 15. august. Det blir sikkert et supert arrangement med fine aktiviteter og god underholdning. Det ble ingenting av arrangementet i fjor, så forventningene er nok ekstra store i år. 

Så håper Christian Birkeland i Soon seilforening på koronalettelser og liv i Son sentrum når Hollænderseilasen avvikles 28. august. Vi jobber med at det skal bli liv i Son, og hvor vi etter et fjorår, hvor det ikke var noen som gikk i land, kan invitere til sosial sammenkomst langs bryggene her i Son. Det har seilerne fortjent, uttaler Christian Birkeland. 

Helge Sveen har vært en av de mest sentrale skuespillerne de 10 årene sommerrevyen «Sommernatt ved fjorden» er blitt spilt til glede for sitt publikum på terrassen på Kroa i Son. Nå må de finne et nytt sted å spille revy. Dette fordi det skal bygges boliger i 2. etasje. Ordfører Tom Anders Ludvigsen presiserer overfor Pål Mørk at det er kun i 2. etasje det skal bygges boliger når det gjelder Kroa i Son. – Men jeg ser jo utfordringen i å kombinere et svingende kultursted med revyer, musikk og et yrende restaurantliv med boliger. – Og så får vi se hva vi kan bidra med når det gjelder å finne ny arena for revyer og andre aktiviteter som vi ønsker skal være med på å gjøre Son til et levende og pulserende sted hele året. 

HSV fotball kan se frem til seriestart og trening for både små og store i klubben, satsing på jentene og fotballakademi, og etter hvert en egen idrettshall på Risil for trening året rundt. 

Barnefotballen har fått holdt på litt. Til stor glede ble det i våres åpnet mer opp for å spille kamper. Nå er det like før seriestart og cuper, og mange gleder seg, forteller styreleder Christin Westby. 

– Det jeg har fått høre gjennom pandemien er at folk har savnet informasjon om hva som skjer i kommunen av aktiviteter. Vi har nødvendigvis ikke hatt så mye å formidle, siden alt har vært usikkert, og det har vært til dels håpløst å planlegge aktiviteter. 

– Ikke nøl med å ta kontakt med meg hvis du/dere har et arrangement som er aktuelt for et stort publikum, som alle husstander, bedrifter og hytteeiere med postkasse i kommunen får levert i sine postkasser. 

Fortsatt god ettersommer!

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.