ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Mediasenteret har fått ny distributør til sine utgivelser

Nå har vår pålitelige distributør, Follo Distribusjon ved Sturla Siger dessverre måttet si opp avtalen med distribusjon av våre 12 utgivelser i året. I gjennom ca. 17 år har hans lille firma delt ut magasinene til enhver tid, lørdager og søndager, og i all slags vær.

Så sluttet to av hans beste og viktigste medarbeidere på en gang. Dermed var det gjort – og Sturla takket for seg med å distribuere magasinene. Det ble for mye å distribuere og han var sliten av å jobbe tidlig og sent, og alltid måtte ta støyten for de som ikke kunne, eller gjorde jobben sin. Nå har han ansvaret for distribusjonen av Oppegård Avis, som er en ukentlig gratisavis, pluss noe distribusjon i Frogn og Nesodden.

Han takket også for seg når det gjelder utdelingen av Vestby Menighetsblad som ble delt ut sammen med Vestby Nytt, når dét var aktuelt for Menighetsbladet. Dermed har også Vestby Kirkelige Fellesråd fått en utfordring med hvordan de skal løse sin utdeling. Vi har konkludert med at vi må ha en solid og seriøs distributør for våre utgivelser. Vi prøvde i sin tid Norpost, men det ble med den ene gangen, da fikk vi mange klager på at folk ikke hadde mottatt magasinet. Det er selvsagt veldig hyggelig at det er så mange som setter pris på å få Vestby Nytt en gang i måneden i postkassa.

Som du sikkert forstår siden du leser dette magasinet så har vi inngått en avtale – og det med Posten Norge om distribusjon av våre utgivelser. I første omgang er det for et halvt år, men vi håper at det skal gå så bra at vi fortsetter med Posten.

Vi har som vanlig masse fint å by på av lesestoff i denne utgaven. Hvordan kulturkvartalet blir til er en spennende triller. Jeg fikk en omvisning etter kranselaget og fikk se hvordan den «nye storstua» tar form. Det er veldig imponerende å se og høre om alt det som kommer fremover. Det i hvertfall bli et topp moderne bygg som vi helt sikkert blir stolte av når det står ferdig.

Samtidig holder byggeprosjektet Wessel Park å ta mer og mer form. Vi får stadig spørsmål om hva som skal inn i første etasje av butikker/ næringsdrivende. Det vi har observert er at det er et stort lokale som ikke er inndelt. Det er nok helt sikkert riktig og viktig før man vet hva som skal inn der.

Men vi kan jo driste oss til å ønske oss noen aktører inn der; som en restaurant i tillegg til Babylon Pizza. Kanskje et bakeriutsalg? Og så har vi lite ferskvareutvalg i Vestby. Hva med en slakter? Og kanskje en fiskebutikk? Daglivare med ferskvare og varm mat? Bilrekvisita butikk? Det var noen forslag, så får vi se hva det blir til.

På omvisningen var det imponerende å se for seg at når du går i fra jernbanestasjonen gjennom Wessel park til hovedinngangen av kulturkvartalet, så føler du at du går igjennom en flott «allé». Det blir spennende å se det ferdig.

I og med at vi er inne i 30 årgang av Vestby Nytt så vil vi hente frem noen gamle historiske og viktige artikler for kommunen. Den første ut i så hensende er den første bedriften som etablerte seg på Deli skog. Kanskje du husker hvem det var og når det var? Jeg vil ikke røpe det her, men les Vestby Nytt og du vil bli oppdatert på de aller viktigste begivenhetene for kommunen.

God lesning og god sensommer!

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.