ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Sommeren 2020

Vi synes vel alle det er litt trist å ta farvel med sommeren. Sanger er laget med budskapet «En sommer er over (Kirsti Sparbo)… men minnene består.Vi skal sees igjen til neste år». Og så har vi «Neste sommer» med De Lillos som er sommerlåten vi alle er glad i. De fleste av oss har vel hatt en fin sommer i gamlelandet, som de fleste av oss har blitt enda mer glad i.

Mye tyder på at Vestby kommune har vært svært godt besøkt og brukt når det gjelder handel over disk. Vi har vært i kontakt med Bauhaus som har 10 års jubileum i år og Oslo Outlet Fashion som stadig fornyer seg. Begge sentrene/varehusene kan rapportere om langt bedre salg enn «en normalsommer». Bauhaus merket at kundene kjøpte varer basert på en hjemmesommer. Oslo Fashion Outlet forteller at de aldri har opplevd maken til julimåned, og det skyldes både været og at folk ferier hjemme i Norge.

SpareBank 1 og Eiendomsmegler 1 kan også rapportere om rekordomsetning av boliger i sommermånedene. Nå kan du bli med opp i råbygget på visning i den første av 5 stjerneblokker på Sole. Wessel park ved Thon Eiendom har også hatt et flott sommersalg. Det som er hyggelig er at vestbyfolk blir boende i kommunen. Hele 80% av de som flytter inn i leilighetene på Wessel park i Vestby sentrum er vestbyfolk!

Så lanserer vi en ny spalte med «Portrettet». Førstekvinne ut er Elin Ombudstvedt som har vokst opp på gård i Vestby. Personlig synes jeg det er spennende å lese om hvordan man har levd livene sine og hva som har vært viktig underveis. Oppveksten betyr mye for hvordan vi formes og utvikler oss. Av og til er det tilfeldigheter, andre ganger er det god planlegging som er en suksessfaktor. Jeg håper at vi får til en god og variert spalte, som kan være til inspirasjon og motivasjon for oss alle.

Du kan lese om Stein Erik Kirknes som har regjert en hel festning på Oscarsborg til han i dag er arbeidsmaur i Son gjestehavn. Båtfolkets festning. For å sitere hva han mener om havna og deres betydning uttaler han: «Det er jo liten tvil om at Son havn betyr masse for næringslivet i kommunen, og havna leverer et godt overskudd til kommunekassa».

Folkehelse i videste forstand er også noe som blir omtalt i flere sammenhenger i bladet. Det blir fint å ta i bruk den nye treningsparken ved Bjørlien skole. Leder i Vestby idrettslag Arild Kristensen uttaler seg om flere områder som er vesentlig for idretten i kommunen. DNT Vestby har som vanlig sitt turforslag og turkalender i bladet. Vestby karate har 30 års jubileum, som heller ikke skal gå upåaktet hen.

Det er ikke til å unngå at det kommer en del om koronasituasjonen og hvordan kommunen forholder seg til den. Det vil du også kunne lese mer om på midtsidene til Vestby kommune informerer.

Det var noen av mange gode redaksjonelle saker i denne utgaven, som vi jobber hardt med for å få så gode som overhode mulig. Har du noen saker som du brenner for, så må du gjerne ta kontakt med undertegnede for å nå ut til alle i kommunen.

Det er ikke mange kommuner i Norge som har tilsvarende medium som alle får med masse godt redaksjonelt lesestoff til glede og nytte for de fleste. For ikke å glemme alle våre kjære annonsører som med sine annonser som gjør det «umulige» mulig måned etter måned å finansiere våre utgivelser. Vi setter selvsagt også stor pris på alle dere som støtter oss med frivillig støtteabonnement, alle bekker små…

Fortsatt god sommer!

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Innhold

Etterhvert som vi legger ut artikler blir de linket til i innholdsfortegnelsen.
Bladet i sin helhet kan leses på ISSUU.

NB! Denne siden vil oppdateres med lenker etter hvert som nye saker blir publisert på våre nettsider.