ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

På flyttefot

Alle har vi vel flyttet noen ganger. Dette er tredje runde for mitt vedkommende siden vi startet opp Vestby Nytt i underetasjen til mine foreldre i 1992. Vi skjønte ikke hvor mye vi hadde klart å samle på og arkivert når vi flyttet for to år siden til det som nå skal bli til kulturkvartalet. Nå skal de fine lokalene vi hadde bare jevnes til jorda. Ja, ja tiden vil vise om det blir så mye bedre med all kulturen i Vestby. Vi må bare stole på politikerne våre som har det siste ordet, at de får rett. Mange synes nok at det er sløsing som Silje Sandmæl (I lomma på Silje) kanskje ville uttalt det. Vi hadde i grunn kun en ting å utsette på kontorene våre og det var at gulvet var litt skeivt her og der, men det hadde jo sin sjarm det ôg. Særlig storforlangende er vi ikke – og har aldri vært det. 

Nå har vi kommet vel på plass i gamle ærverdige lokaler hos Jan Støkken Radioelektrisk ved Arshad som har tatt oss vel i mot i nyoppussede lokaler. Vi er fornøyde vi, selv om vi er vant til litt mer plass. Stakkars Arshad han skjønte ikke hvordan i all verden vi skulle få plass til alt vi kom drassende med oss på flyttelasset. «Har dere enda flere PC-er…?» Når sant skal sies så er også Trond Larsen i PCinfo.no med på flyttelasset, og han mangler absolutt ikke PC’er. Men, så er han også utrolig god til å fikse alt som har med datamaskiner å gjøre. Den første dagen vi var i nye lokaler var vi ikke på nett. Så fikk vi «låne» Arshad sitt nett som i første omgang var trådløst dagen før materiellfrist. Påsken ble “krympet” og ryggen fikk kjørt seg noen heftige påskedager med mange esker som enda ikke er pakket ut. Heldigvis så hjalp Reidar, min eldste sønn med å ta mange av de tyngste løftene. Hilde og Christine har selvsagt også tatt sin tørn med flyttinga.

 Første dagen etter påsken stilte våre nye naboer Sogn service opp i løpet av en time og la inn ny koakskabel til våre lokaler. Da det ikke var mulig å hente WiFi Ruter fra verken Power eller El-Kjøp grunnet nedstengingen, hentet gutta fra Sogn Service en test ruter fra Follo Folkehøgskole og leverte på døren til oss. Takk for veldig god service.

Da er vi kommet på plass og nye kapitler skal skrives i dette magasinet som alle i Vestby får hjem i sine postkasser. Det er nesten litt rart å skrive «postkasse », men den eksisterer faktisk enda. – Og det gjør også Vestby Nytt. Med fallende opplagstall for avisene gjennom flere år må det være fint å få et kvalitetsprodukt som Vestby Nytt gratis levert hjem i postkassen hver måned, inkludert våre fire sesongmagasiner til påske, sommer, høst og jul. Det høres litt rart ut, men jeg leser Vestby Nytt best når det er ferdig trykket på glanset miljøpapir trykket i Norge. Det blir ikke helt det samme å lese dét på en dataskjerm, selv om vi leser korrektur så det ryker etter dagene før trykkefrist.

Den bransjen vi representerer har vært inne i og er i store omveltninger. Omveltning er også et spesielt ord, for det høres jo ut som man velter, og dét har det vært mange som har gjort i bransjen. Vi håper og tror at vi har et konsept som mange verdsetter. Hver måned får vi tilbakemeldinger om at det er bra det vi gjør. Det er også mange som bidrar med sitt frivillige abonnement, men fortsatt så er det mange tusen der ute som ikke gjør dét. Men, dét er også noe av vårt konsept. De som kan og har mulighet til å bidra gjør dét – alle de andre kan også glede seg over å få magasinet gratis hjem i postkassen.

Jeg har mange ganger tenkt på at det vi gjør og deler ut gratis til alle husstander, bedrifter og hytteeiere med postkasse i Vestby kan bli tatt som en selvfølge. Det er mange i Vestby som har vokst opp med Vestby Nytt og tar det for gitt at sånn skal det være. – Produksjonen gjør seg i hvertfall ikke sjøl. Men, vi som jobber med dette krever ikke mye, men er utrolig takknemlig for at vi kan lage noe som blir bra for veldig mange. Det å gi gaver kan glede både giver og mottaker. Det gir i hvertfall mye tilbake å lage Vestby Nytt, dét kan jeg underskrive, ellers hadde jeg ikke fortsatt med dette som til tider er utrolig krevende, men også gir masse glede tilbake. Kos dere fortsatt med å lese og bruke Vestby Nytt.

God vår!

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.