ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Vinterferien står for døra

Det er helt sikkert mange som gleder seg til vinterferien i uke 8. Det kan se litt skummelt ut med hensyn snø i lavlandet. Vi har ikke sett mange snøkorn i vinter og det er for mange, kanskje spesielt barn som koser seg med alle snøaktivitetene, som mister alt det morsomme de går glipp av med snø.

Det kunne vel ikke vært mer passende for det nye skianlegget SNØ i Lørenskog å åpne sitt nye anlegg i år. I det store skianlegget finner frilanser Arild Forsberg soningen Arild Vegstø som er godt kjent i ski- og sykkel-miljøet i Son. Han har fått drømmejobben og skal jobbe med å slipe ski i første omgang og etter hvert jobbe med sykkel i det nye anlegget.

Den formelle åpningen tok statsminister seg av. På Dagsrevyen ble det diskutert om dette ble for dyrt for barnefamilier. Sånn vil det vel føles for noen familier uansett hva slags fritidsaktivitet man velger å satse på. Det vil alltid være snakk om hva man prioriterer. – Er det hyggelige opplevelser sammen med familie og venner man prioriterer fremfor å kjøpe noe man strengt tatt ikke trenger..? Tror de fleste av oss litt opp i årene vet svaret!

Dessverre så har argumentasjonen min en bakside. Det er tross alt mange mennesker som lever av varehandelen og da tenker jeg på Gresvig (G-SPORT, INTERSPORT og Sportshuset Outlet) og XXL som sliter hardt med økonomien. Tre faktorer har nok slått til over tid. Først og fremst er det en overetablering i bransjen, som nummer to er at vinteren med snø har uteblitt, og den tredje faktoren er nettet som tar markedsandeler.

Men fortvil ikke, nå kan du til et minimum av kostnader ta deg en tur ut i skog og mark i Vestby. Du kan finne stier og navn på steder som du ikke visste om. Det kan bli en fantastisk fin opplevelse som alle kan være med på, fattig og rik. Tenk at det har vært bosetting så langt tilbake som for 9.000 år siden på Snellum.

Da er det bare å utforske videre og kose seg med naturen rett utenfor stuedøra, med eller uten snø. Les om den flotte stigruppa som gjør en enestående frivillig jobb for oss alle som er glade i natur og friluftsliv.

En spesiell takk til alle dere i Hølenkoret som satte så stor pris på at jeg dukket opp på kort varsel samme dag. Det var mitt tredje redaksjonelle oppdrag den dagen og det ble utrolig mange inntrykk å konsumere, men når man føler seg som en «rockestjerne» så er det mye man kan tåle!

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god vinterferie når den tid kommer og kos deg med et innholdsrikt Vestby Nytt som så mange gleder seg til å motta.

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Innhold

NB! Denne siden vil oppdateres med lenker etter hvert som nye saker blir publisert på våre nettsider. 

Leder

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.