ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Portrett Redaktør Ronny Nermo

Redaktør Ronny Nermo

Vi nærmer oss med stormskritt kommunevalget den 9. september som de fleste av oss er opptatt av. Informasjon om kirke- og fylkesvalget er også med i denne utgaven. Til sammen er det 11 politiske partier som stiller med sine toppkandidater og saker som blir presentert på et eget oppslag i denne utgaven. Vi har omtalt alle de politiske lederne siden januar, det vil si gjennom 6 utgaver. Samtlige har fått de samme spørsmålene, så det burde være forholdsvis enkelt å forholde seg til sakene.

Nye nettsider

I løpet av sommeren har vi utviklet nye nettsider som vi er stolte av å kunne tilby alle som er aktive på nett. Vi ser at de politiske sakene vi presenterer er av stor interesse hos svært mange. Vi vil fortsette å legge ut de politiske sakene som står på trykk, også på nettsidene. Mye kan tyde på at Vestby vil få en høy valgdeltagelse.

God oversikt over hvilke saker de enkelte partiene vil prioritere og nedprioritere.

Med mange store saker de kommende 4 årene som skal vedtas, anbefaler jeg deg å lese denne utgaven av Vestby Nytt. Dette fordi du vil få en god oversikt over hvilke saker de enkelte partiene vil prioritere og nedprioritere. Våre politikere er svært hyggelige å samarbeide med og alle vil det beste for lokaldemokratiet. Kontakt dem gjerne hvis det er noe du lurer på.

To viktige saker

Det utkrystalliserer seg to viktige saker som går igjen i denne valgkampen og det er kulturkvartalet og svømmehall i Vestby nord. Det er helt klart andre saker som er viktige, men begge disse sakene vil bety store investeringer for kommunen. Personlig er jeg inhabil i å uttale meg om kulturkvartalet i og med at vi har flyttet inn i bygget som sannsynligvis skal rives og bygges nytt. Saken skaper debatt og jeg kan konstatere at det er delte meninger blant politikerne om bruken av så mange penger. Forøvrig har vi en flott informativ artikkel om denne saken også.

Svømmehallen

Når det gjelder svømmehallen, så får vi se hvordan det går. Jeg trodde i sin tid at det var avgjort når vi fikk Vestby Arena og at svømmehallen kom i tilknytning til den. Men, så feil kan man kanskje ta, selv om man synes idéen er god. Jeg kan sikkert være på gyngende grunn når det gjelder dette, men jammen har det vært mange runder og mye prat for å utrede denne saken.

Den nye jernbanebrua

Når det gjelder den nye jernbanebrua som kommer i Vestby sentrum, så har vi valgt å ikke omtale den i denne omgang, da det blir et folkemøte den 22. august, som skal gi nødvendig informasjon om prosjektet. Mange med meg mener at planlagte bro vil bli en god løsning, når alt kommer på plass.

Søndre Follo Renseanlegg

Vi har også en fin sak om Søndre Follo Renseanlegg (SFR) som oppgraderes. I april i år sto det nye bygget som dekker bassengene ferdig. Nå finnes det ikke lengre noen åpne bassenger. Eierne av renseanlegget, Ås, 62 % og Vestby kommune 32 %, har vedtatt at det anlegget som eksisterer i dag skal oppgraderes og moderniseres, og regner med at hele prosessen inkludert det nødvendige og strømpekjøring av rørene vil være helt klart om ca. 2 til 3 år.

Kommunevalget

Det blir veldig spennende å se hvordan resultatet av hvordan kommunevalget i Vestby blir. Kanskje vil vi se nye koalisjoner? Det vil sikkert bli en del «hestehandling » med så mange store saker som står på spill. I mellomtiden så er det du og jeg som avgjør resultatet av valget. Det er derfor viktig å stemme når vi har et så velfungerende lokaldemokrati som vi har.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.