ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Landsskytterstevnet 2020 skulle vært arrangert i disse dager på Elverum, men på grunn av situasjonen rundt smitte av Koranavirus så ble landsskytterstevnet avlyst. Det frivillige skyttervesen oppfordret derfor alle skytterlag til å arrangere Hjemme-LS på sin lokale hjemmebane. Landsskytterstevnet er Norges største skytearrangement og et av Norges største idretts­arrangement og samler hvert år mellom 3500 og 7000 deltakere. LS har vært arrangert hvert år siden 1893 kun med opphold under krigsårene.

 

 

Såner skytterlag arrangerte sitt Hjemme-LS 10 august på Grorud skytebane i Hølen. Hjemme-LS ble åpnet av ordfører Tom Anders Ludvigsen i nydelig sommervær, før de to første lagene marsjerte inn på henholdsvis 100- og 300 meter banen. Med totalt 16 deltakere var Såner skytterlag veldig godt fornøyd med oppmøtet.

Orfører Tom Anders Ludvigsen
Landskytterstevnet 2020

Det var åpning av ordfører Tom Anders Ludvigsen og innmarsjering lagvis.  Ordfører Ludvigsen i hvit skjorte prøvde seg med rifla og imponerte med gode 215 poeng.

Landskytterstevnet 2020
  • På 300 meter ble Håkon Klubnes (klasse 5) beste skytter i klasse 3-5 med 342 poeng. Christer Klubnes (klasse 4) ble nr. 2 med samme poengsum men endte bak pga færre innertreff.
  • Simen Finstad (klasse 5) ble nr 3 med 337 poeng.
  • Ida Elisabeth Finstad, Kjell Kristian Straume og Markus Klubnes fulgte deretter på resultatene fra 300 meter.
  • Thor Finstad skjøt 226 poeng i klasse 1.
  • På 100 meter ble Jens Aage Finstad (Eldre rekrutt) beste skytter ned 332 poeng.
  • Steffen Høien (klasse eldre junior) fikk 329 poeng mens Nicolai Francher (Junior) skjøt 328 poeng.
  • I klasse nybegynner ung skjøt Simen Valdal 205 poeng og Martine Keown 197 poeng på sine 25 skudd.
  • I klasse nybegynner voksen skjøt Mari Finstad, Trond Finstad, Marcus Whealan og ordfører Tom Anders Ludvigsen.
  • Mari Finstad fikk 236 poeng og var best, men ordføreren imponerte med 215 poeng i sin debut på skytebanen i hvit skjorte.

 

Håkon Klubnes

Håkon Klubnes.

Simen Finstad.

Fra Landskytterstevnet 2020
Landskytterstevnet 2020

På landsskytterstevnet er også det sosiale en viktig det. Deltagerne og publikum koste seg derfor i solen med grillmat, kaffe og kaker.

Har du også lyst til å prøve deg med rifla hos Såner skytterlag, ta gjerne kontakt med Mari Finstad tlf 92434079.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.