ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Frivilligsentralen og Vestby kommune samarbeider om det nye tiltaket fra Nasjonalforeningen for folkehelsen.

Fire smilende menneskerMed midler fra TV-aksjonen for få år siden, utvider Nasjonalforeningen for folkehelsen med flere kurs for å skaffe flere aktivitetsvenner for demente. Det første kurset i Vestby kommer allerede i slutten av mars og går over to dager. Kurset er gratis og uforpliktende, og man håper både etablerte frivillige og nye interesserte vil melde seg.

Vi treffer daglig leder Berit Sandvig og Marianne Torbjørnsen fra sentralen og demenskoordinator Kirsti Andreassen og ergoterapeut Cathrine Groff Storstrøm fra kommunen og får høre om det positive tiltaket som vil kunne glede svært mange. Både demente og deres pårørende vil kunne få avlastning og glede i hverdagen. Målet er å koble frivillige og demente med samme interesser som man allerede gjør i Frivilligsentralen når det gjelder besøksvenner og flyktningeguider.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.