KONSERTER PÅ SAGA FØRSTE HALVÅR 2020

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Nylig ble det i Son igjen holdt en konsert med fullt hus når Bjørn Eidsvåg gjestet Son kulturkirke søndag 1. desember. Lørdag 14. desember kommer Trine Rein med sin julekonsert Julegaven, og 23. desember inviterer Soon blandede kor til Midnattskonsert.
 
Son kulturkirke SAGA har på de 5 årene som er gått siden kirken ble innviet hatt noe over 60 konserter, mange av dem svært godt besøkt.  For neste år er nå 3 konserter allerede lagt ut til salg.

Portrett Odd Nordstoga

Lørdag 1. februar kl 19.00: ODD NORDSTOGA

Etter et selvpålagt nesten konsertfritt år, er det med stor spillelyst Nordstoga i 2020 legger ut på en omfattende soloturne. Til Son kulturkirke kommer han helt i starten av turneen.

Vi kan glede oss over en av Norges aller beste artister, hva gjelder både sang, tekster og melodier.  Nordstoga kommer med et nytt soloalbum i løpet av 2020 og trolig blir noen av låtene herfra med i konserten. Her blir også gjenhør med både Frøken Franzen og Farfar og flere av de kjente låtene som har tatt Norge med storm. Odd Nordstoga er også med i neste sesong av «Hver gang vi møtes».

Portrett Anita Skorgan

Lørdag 14. mars kl 19.00: ANITA SKORGAN 

Med Håvar Bendiksen på gitar og Jon Willy Rydningen på keyboards.

Helt fra 1972 har Skorgan virket som artist, komponist og musiker. Hun har gitt ut over 20 album, fått Spellemannsprisen og representert Norge i MGP 4 ganger. Som artist er hun kanskje mest kjent for sine varme og vakre kirkekonserter. Hun har en egen evne til å berøre oss med sin stemme og sitt myke pianospill. Skorgan legger vekt på gode melodier og tekster med substans. På konsertene sine binder hun det hele sammen med sorgmuntre verbale innslag. Konserten på SAGA byr på høydepunkter fra et langt låtskriver- og artistliv. Men også noen sanger hun fant langs veien, med vakre melodier og gode tekster – bundet sammen med humor og alvor.

Portrett Sigvart Dagsland

Søndag 19. april kl 19.00: SIGVART DAGSLAND

En konsertopplevelse med Sigvart Dagsland er et møte med en artist som behersker publikumsrommet til fulle. Gjennom sin totale tilstedeværelse og uovertrufne stemme tar han mennesker med seg; fra det sårbare menneskelige til kraftfulle stemninger og vokalprestasjoner. Alltid med et skrått og tidvis gapskrattende blikk på tilværelsenes mange fasetter. Alltid med en dyp respekt for de bånd som binder artist og publikum, forteller og lytter i sammen. I bagasjen har han med seg nye, gamle og stein-gamle låter.

Med seg på scenen har han sinn glimrende pianist Torjus Vierli. Opplev en av landets fineste vokalister i Son kulturkirke.

Det vil også komme til flere konserter, fra intime visekvelder til temakonserter med kjente og ukjente navn. Kulturkirken SAGA ønsker å avspeile mangfoldet og også gi plass til mindre kjente artister.

For mer informasjon, kontakt Svein Gran på tlf 404 08 888 eller svein@komforlag.no

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.

Del denne saken. Velg en plattform å dele den på!

Om forfatteren:

Kjære leser

Vi ønsker å oppfordre alle våre lesere til å bidra med et frivillig abonnement. Vestby Nytt og sesongmagasinene er kostbare å produsere og distribuere. Våre inntekter kommer 100% fra annonser og støtteabonnenter. Vi mottar ingen offentlig støtte av noen sort.

FRIVILLIG STØTTEABONNEMENT
KR. 250,- BRUK NETTBANK MED KONTONUMMER:
1644.06.96256
ELLER

Vipps logo hvit
Ditt frivillige abonnement til 134107.
Velg: «Kjøp og betal» i appen.
Gå til toppen