ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Oppstilling. Tre unge damer sitter på en benk, to unge menn står bak dem

Alle er i feststemning til julebordet.

Modeller fra butikkene Follestad, Guess, Riccovero og Høyer ved Norwegian Outlet pyntet seg til vårt fiktive julebord og viste antrekk i mørke farger med gode kontraster på tilbehøret.

En stilig bukett med komplette antrekk fra sine respektive butikker: Marte Kjønøy (Høyer), Jeanette Torgersen (Guess), Aleksander Braun Andresen (Follestad), Jennifer Olafsrud (Guess) og Frikk Thorstensen (Riccovero)

  • Slipset og tørklet i brystlomma kan gjerne ha ulike mønster, men må matche i farger. Striper og blomstermønster går fint. Farger på tilbehøret kan live opp et ellers rolig og klassisk antrekk. Herredressene har enkle, moderne snitt med to knapper i jakken.
  • Den lange, sorte fra Guess har høy splitt, nydelig fall i skjørtet og parti av blonder i ryggen. Høye hæler i pumps av slangeskinn-imitasjon fra samme butikk fremhever splitt og løfter hele antrekket.
  • Follestads kamelhårsfrakk er årets godbit. Elegant, varm og god, og ikke minst slitesterk, i ull, Kashmir og polyester. Kamelfargen er god og er mye brukt både i dame- og herrekolleksjoner denne sesongen.
  • Kort kåpe i persianer-imitasjon, ser så ekte ut at Høyer stadig får spørsmål om det er ekte skinn. Dette er et kompliment, men kan også oppfattes som et problem i disse tider. Imidlertid skårer nok den stilige fasongen og looken høyest for de fleste kundene.
  • Kjolene er mørke. Innslag av volanger satt på skrå og snøfnugg-mønster gir liv i kjolen fra Høyer og gjør den litt leken. Modellen bruker store, kledelige, litt strenge briller, som gir en kul kontrast.  Høyers stoffsko med høy platå og reimer rundt anklene er kledelige og feminine.
  • Guess ønsker å vise en knall cerise rosa blazer som gir en kledelig kontrast til en sort kjolevariant i gjennombrutt blonde, og vi ser hvordan antrekket endrer seg når modellen har blazeren av og på. Vi foretrekker den med, og ser den gir modellen farge og høy partyfaktor.
  • Damene stiller med langt hår. Denne moten holder seg og er spesielt kledelig til fest. En touch av den populære “powder blue” gir en trendy look i et blondt, delvis oppsatt hår. De mannlige modellene har klassiske frisyrer, og en-dagers skjegg er fortsatt sjarmerende. Alt i alt er trenden Norwegian Outlet viser klassisk, sofistikert og sexy.
Fire festkledde mennesker

Klar til å innta julebordet med stil.