ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Cato Waak og Øyvind Breivik i Vestby Lions står på for å lage hyggelig førjulsstemning i Vestby sentrum.

Gamle tradisjoner er viktig å ta vare på kan visepresident i Vestby Lions Øyvind Breivik og Cato Waak konstatere. Lions har også i år tatt på seg ansvaret med samarbeidspartnere for julegrantenningen i Vestby sentrum.

Det blir samme opplegg som i fjor. Med Vestby skolemusikkorps som spiller. Profesjonell hjelp til lyd og lys. Speideren som lager pinnebrød. Follo Folkehøgskole kommer med sitt opplegg. Alle som er med på å bidra til gratis poser til ungene er viktige for arrangementet. Ordfører Tom Anders Ludvigsen holder appell.

Ved juletréet vil det ikke være salgsboder. De blir plassert
ved inngangen til Vestby Kulturkvartal som også har sitt opplegg denne søndag den 3. desember. I fjor var det regnvær, i år håper arrangøren på litt snødryss.

Førjulsfest for pensjonister søndag 26. november

Vestby Lions satser på ny; gratis happening for gamle og nye pensjonister i Vestby kommune søndag 19. november fra kl. 16.00 til 19.30 på Vestby videregående skole. Lions med ledsagere vil hjelpe til med snittesmøring, humørspredning og gjennomføring av festen. Det blir som vanlig servering av snitter smurt av Vestby Lions og to som driver kantinen på skolen vil være med å hjelpe å smøre, i år som i fjor. I fjor ble det smurt 850 snitter til 120 gjester.Vi antar at det blir omtrent samme antallet i år, forteller Cato Waak. Det blir også servert kaffe og kringle.

Loddsalget er med på å bringe balanse i regnskapet. Kvelden avsluttes blant annet med loddtrekning og mange fine gevinster. Vi håper på fullt hus! Merk at påmeldingsfristen er søndag 19. november. Hvis det er noen som trenger transport så hjelper folk fra Lions med dét.

INVITASJON

Vestby Lions inviterer pensjonister i Vestby til tradisjonell førjulsfest på Vestby Videregående skole søndag 26. november 2023. Festen starter kl.16.00 og varer til ca. kl. 19.30

Det blir god og variert underholdning av lokale krefter m/god mat attåt. Kom til et sosialt førjulsarrangement og møt gamle og nye venner. Lotteri med flotte gevinster. Les mer på: www.vestbylions.no

Svarfrist er søndag 19. november

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.