ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Marie Dille Morris og Tim Morris driver Dille Morris Coffe Van eller “The Coffee Van” inspirert av en tradisjon fra Australia. Nå satser de på kaffebar og noe å bite i.

Paret har drevet salg av god, espressobasert kaffe fra sin kaffevogn et par års tid i Vestby, og det har gått veldig bra, sier Marie Dille Morris. – Siden paret også brenner for at det skal bli mer liv i Vestby sentrum, satser de i høst på en kaffebar i “Frøkens Floras” gamle lokaler i Vestbytorget.

Åpningen av kaffebaren blir i løpet av høsten, og de er i gang med å pusse opp lokalene. Det faller naturlig å kalle det nye stedet “The Coffeeshop”.

-Vi vil kunne tilby noe å bite i ved siden av kaffen, sier Dille Morris, -som baguetter og litt bakevarer. Det blir dessuten godt med sitteplasser i det romslige hjørnelokalet. Ønsket er å holde åpent på søndager også, for mange snakker om hvor dødt det er i Vestby da.

Selve kaffevogna har blitt så populær at de ønsker å fortsette med den, men ikke lenger på dagtid. Med den er paret til stede på festivaler, markeder, besøker bedrifter på bestilling i tillegg til å tilby kaffetørste den gode drikken på ulike steder i Vestby. Dille og Morris har også invitert folk til sentrum og vært til stede med kaffe og noe attåt for å skape litt liv for innbyggerne.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.