ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Hotellet har ved flere anledninger vist sin interesse for miljø og bærekraft ved mange tiltak. I førjulstiden er det mulighet for familier, voksne, barn og ungdom å bidra til en hyggeligere juletid for de som trenger litt ekstra bistand i form av julegaver. I tillegg utlyser Son Spa forslag til en ildsjelpris for aktuelle personer og foreninger i nærområdet Son. Markedssjef Ann Jeanette Myrland gir oss mer informasjon om aktiviteter frem til nyttår.

Ildsjelprisen for Son

Kjenner du noen som har bidratt positivt for nærmiljøet i Son? Det kan være enkeltpersoner, lag eller foreninger. Send ditt forslag til siden sonspa.no/ildsjel innen 20. november. Ildsjelen mottar en ærespris og 5000 kr. Kåringen vil finne sted 1. desember.

Ensomt juletre

Som tidligere år kan alle komme med julegaver til barn og unge som har behov for litt ekstra oppmerksomhet i julen. I fjor kom det over 100 gaver. Noen ganger kommer flere sammen også skoleklasser. Hvis man gir beskjed på forhånd til ann.jeanette.myrland@sonspa.no vil hotellet dele ut forfriskning. Gavene bør være merket med alder. Aldersgruppen er opp til ungdomsskole. Det er ønskelig at gavene skal være nye. Det er organisasjonen Hjelp oss å hjelpe i Østfold som organiserer utdeling til aktuelle mottakere. Gavene kan leveres i tidsrommet 1. til 15. desember.

100.000 kr til nærmiljøet i Son

Hotellet har en sum som fordeles til aktuelle prosjekter, lag og foreninger. Beløpet fordeles over året og søknad med en kort beskrivelse kan sendes til ann.jeanette.myrland@sonspa.no Også kulturarrangementer er aktuelle aktiviteter som kan få støtte. I år er beløpet fordelt på flere bla. til slalåmklubbens varmestue sammen med andre aktører.

Noe matnyttig

Fra midten av november serveres julebord med juleunderholdning torsdag, fredag og lørdag. Den populære juleinspirerte lunsjen med buffet kommer på bordet i perioden 2.-14. desember.
Året avsluttes med nyttårsfeiring og raketter. Mange har stått på ekstra i julen og fortjener en belønning med servering av god mat og drikke. Tidligere år har vært fullt, og vil man være med så bestill i god tid. Gjestene kommer gjerne alene, med familie eller venner. Man kan velge mellom 5 og 7 retter samt skalldyr. Artister vil stå for en hyggelig underholdning. Avslutning med champagne og fyrverkeri sørger for en vellykket feiring.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.