ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Små krabater koste seg med pepperkaker. Leon og Luna var de søteste nisseungene vi møtte.

Det er mange julemesser i området før jul. Messa på Prestegården i Vestby er vi så glad i. Den går av stabelen allerede i november.

Takket være at de “håndarbeidsomme” og kreative innbyggerne i Vestby er tidlig ute, rekker vi å få dem med i Julemagasinet.

Messa ligner nok på mange andre messer med rett og slett et hav av flotte, hjemmelagde kreasjoner; kaker, skulpturer, smykker, luer, hatter, sokker, votter, sitteunderlag, julekort, bilder, tepper, gensere, babyklær, dukkeklær, tollekniver, honning, og enda har vi sikkert glemt noen varianger. I år var virket det som håndarbeiderne hadde overgått seg selv. Det var praktfulle ting på bord etter bord som selgerne har brukt uker og måneder på å skape.

På disken i den trange, men hyggelige kafeen – man får alltid et bord med en smule tålmodighet – ligger svelene, ferske og i overkant gode, kaffe, brus og en diger gryte med grøt og gjør julestemningen komplett.

Heia alle kreative, og heia Stiftelsen Prestegårdens venner som står bak bevertningen, og heia alle som elsker å besøke den årlige julemessa. Det blir ikke helt jul uten den.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.