ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Når klokkene ringte julen inn satte 21 festkledde personer til bords for å spise julemiddag sammen på Vestby Prestegård. Som tidligere år inviterte Frivilligsentralen i samarbeid med frivillige til julekveld for de som hadde et ønske om å ikke sitte hjemme alene.

Frivilligsentralen i Vestby har i en årrekke hatt tilbud om felles julefeiring på Vestby Prestegård for de som ønsker å ha noen være sammen med på julekvelden. I år var Elisabeth Hansen og Bjørn Christian Finstad, sammen med sin 9-årige datter Lisa-Marie, frivillig vertskap for kvelden samme med flere andre frivillige hjelpere.

Gjestene ble ønsket velkommen med gløgg og hjemmebakte pepper, etterfulgt av tradisjonell julemiddag med riskrem til dessert. Etter middag ble det servert kaffe og kaker, det ble sunget julesanger og avholdt stort lotteri med flotte gevinster som var sponset av bedrifter og private. Gjestene var både unge og gamle, kvinner og menn, og noen kom til og med kjørende fra Ås for å feire jul i Vestby. En flott gjeng var det som hygget seg sammen hele kvelden.

Arrangementet var gratis, sponset av næringslivet og private i Vestby. I år opplevde Frivilligsentralen ekstra stor giverglede både gjennom innsamling på Spleis.no og pågang fra frivillige og næringsliv som ønsket å bidra.

 

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.