ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Julero

Henrik Flesche og noen av julegjestene

Kjære Vestbyfolk! Håper dere alle har hatt en fin jule- og nyttårsfeiring Vi vil få rette en stor takk til alle som var med på å bidra til at julefeiringen på Prestegården 2023 ble så magisk
Det var rekord i antall gjester på julaften og stemningen var som alltid veldig koselig.

Henrik Flesche og noen av julegjestene

Det fantastiske vertskapet ­Henrik og Anette med familie og alle de frivillige hjelperne skal ha en stor takk for sin innsats for andre. Arena Catering A/S & Arena Kafè stod for julemiddagen og maten smakte nydelig.
Vakre blomster fra Nordstrøm Botaniske pyntet bordene.
Etter middagen satte far og datter duoen Dave McBride og Natalie i gang med kveldens underholdning. De sang flere kjente og kjære julesanger, og skapte herlig julestemning. Tusen takk for at dere er med på å spre glede
Vi setter også stor pris på dere som bakte kaker til oss, og vi må takke for deilige julekaker og kransekaker levert av kokkelinja på Vestby videregående skole.

Julestemning i de fine lokalene

Far og datter duoen Dave McBride og Natalie var et flott, stemningsfylt innslag.

Hjertelig takk til alle dere som har bidratt økonomisk og støttet vår Spleis. Stor takk til SpareBank 1 Østfold Akershus avd Vestby, Lekang Filter, Skolt Pukkverk og Sequioa Utvikling for rause bidrag til julaften på Prestegården. Og ikke minst, tusen takk til Vestby Prestegård for lån av lokale. Dere er alle med på å lage en fin og uforglemmelig jul for andre. Tusen hjertelig takk alle sammen.

Takknemlighet og juleglede Henrik Flesche sier i etterkant av arrangementet: – Familien min og jeg selv hadde en fantastisk opplevelse. For oss var dette en minnerik jul, med kjempefine mennesker full av takknemlighet og juleglede. Bidraget til far og datter McBride var absolutt stjernen på toppen av treet. Hele familien har ønske om å gjøre dette igjen neste år.

Far og datter duoen Dave McBride og Natalie var et flott, stemningsfylt innslag.

Tekst og foto: Vestby Frivilligsentral

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.