ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Vi søker nytt vertskap til julaften på Prestegården!

Ingen skal behøve å sitte alene på julaften hvis det ikke er selvvalgt. Vestby Frivilligsentral arrangerer julaften på Prestegården for de som er alene eller enslige og som ønsker å feire jul i fellesskap med andre.

I år søker vi nytt vertskap.

I 2021 var enda ikke Korona pandemien over, så vi måtte begrense oss i forhold til antall gjester og forholde oss til korona-reglene med minst en meter avstand. Det ble allikevel den fineste julaften jeg har hatt i voksen alder, forteller Camilla Damengen, leder av Vestby Frivilligsentral. Hun og familien hennes var vertskap i fjor. Det ble en magisk julaften, annerledes og veldig koselig. Jeg var så takknemlig for alle små og store hjelpere som stilte opp og gjestene som kom fra hele bygda og til og med fra vår nabokommune Moss for å feire jul sammen med oss på Prestegården. Det ble en veldig fin julaften som vi kommer til å huske lenge.

Vi serverte gjestene velkomstgløgg, tradisjonell norsk julemat, dessert, kaffe og kaker. Julesang, pyntede bord og glade mennesker sørget for god julestemning.

Høres dette ut som noe for deg? Har du lyst til å tilbringe noen timer på julekvelden med å glede andre? Sitter du/dere alene eller har lyst til å bidra til en hyggelig julefeiring, så gleder vi oss til å høre fra deg/dere!

Ta kontakt med Vestby Frivillig­sentral på

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.