ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Julaften på prestegården. Vertskapet

Tradisjonen tro ønsker Vestby Frivilligsentral velkommen til gratis feiring på julaften i den hyggelige Prestegården. Alle er velkommen, men beboere fra Vestby har fortrinnsrett.

Lederen av Frivilligsentralen, Camilla Damengen, forteller at hun er lykkelig over at vertskapet for årets julefeiring er på plass, og at det blir samme julefeiring som hvert år.

I år er det Anette Fagerhaug, mannen Henrik Flesche, og hans foreldre Evy og Geir Flesche som stiller som vertskap. Henrik driver som kjent Arena Catering og vil også stille med deilig julemiddag. Her blir gløgg, julesanger, lotteri, kaffe og kaker og masse god stemning i de koselige lokalene.

- I fjor var det noen og tjue mennesker totalt, sier Flesche. - Forhåpentlig kommer det enda flere i år. Vi håper på ny rekord, og vi ønsker enda flere til å hjelpe til under arrangementet også. Han og familien ønsker alle velkommen.

Påmelding skjer til Vestby Frivilligsentral. Se annonse i bladet.

Henrik Flesche, Anette Fagerhaug, Evy og Geir Flesche gleder seg til en annerledes julaften i Vestby prestegård.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.