ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

I fjor hadde vi ca.1000 deltakere på våre turer og arrangementer, noe vi er kjempefornøyd med! Medlemstallet stiger jevnt og trutt, og er nå på ca. 900.

Vestby har mange flotte turområder

Vårt mål er å ha turer i alle deler av kommunen, bli med på turer utenfor ditt nærmiljø også!
Turene går for det meste på sti i variert terreng. Turenes lengde varierer nbarn på benk friluftsliv. mann med sixpenceoe, men er på ca. 6-8 km. Med vanlig turtempo tar dette rundt 2,5-3,5 timer inkl. rast. Turene passer for alle som liker å være ute på tur i all slags vær.

Barnas turlag

Vestby Turlag har 2 arrangementer i vår. Det første, KOM DEG UT-dagen i februar, ble en flott dag hvor en masse store og små koste seg i Risilskogen.
9.juni ønsker vi alle velkommen til strandhugg på Krokstrand, med eller uten telt. (vi setter opp lavvoer) Leder i Barnas Turlag, Marcel, trenger deg som vil være med å bidra til uteaktiviteter for barn.
Ta kontakt!

Gratis kurs!

Vestby Turlag har mange turledere, men vi trenger flere! Det planlegges kurs i mai/juni. Dette er et 3-4 timers kurs som kvalifiserer til å lede turer i nærområdet der du bor. Det er fokus på turlederrollen, turkunnskap, sikkerhet og ansvar. Det er hyggelig og sosialt å være turleder!

Facebook:

Her legges alle turer/arrangementer ut fortløpende. Trykk «følg»! så får du informasjonen du trenger.

God tur!

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.