ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Ordene fra Admiral P kan vel egentlig ikke bli bedre når det gjelder det vi representerer i Vestby Nytt. Vi vil backe det som er positivt og viktig for hele kommunen på alle mulige måter. Har fått flere beskrivelser på hvordan man opplever Vestby Nytt. En beskrivelse har vært at det er et «feel good» magasin – og det stemmer ganske godt, men vi skal også se bakover, være i samtiden og se fremover på hva vi kan få til sammen i denne enestående kommunen.

Positivitetsmagasinet

Internt i Mediasenteret har vi flere ganger snakket om å lage «Positivitetsmagasinet ». Nå lager vi Vestby Nytt som er med på å skape optimisme og glede, men vi har vært inne på tanken å skape noe som bare inneholder positive historier, som gir oss mennesker positiv energi. Vi oppfordrer dere til å komme med idéer og tanker på hva et slikt magasin kunne inneholde.

Ansatte i J.I. Bygg som for andre året på rad deler ut kr. 100.000,-

I denne utgaven kan du lese om at de ansatte i J.I. Bygg som for andre året på rad deler ut kr. 100.000,- til at barn, ungdom og deres familie i Vestby kommune. Beløpet skal tildeles enkeltindivider eller grupper av barn, ungdom og familier som trenger et bidrag til å lette situasjoner og bringe, helse, trivsel og gode opplevelser. Dette kan du lese mer om på sidene 2 og 3. Er det ikke flott at det finnes en bedrift med ansatte som er så opptatt av at alle i Vestby kommune skal ha muligheten til å ha det bra? Bedriften blir reine «gledessprederen» som vi også skriver om i forhold til «garsjesommerfesten» på Vestby sykehjem.

Ordføreren på Vestby sykehjem

Ordføreren var også en av gjestene på Vestby sykehjem og kunne med glede konstatere at de serverte prima mat. Han garanterer at storkjøkkenet på Vestby sykehjem skal bestå. Resultatområdeleder Aud Palm forteller at ved hjelp av pengegaver som sykehjemmet har fått, er det ikke noe økonomisk problem å arrangere sommerfesten.

Bygdedagen

Vi skriver også om Bygdedagen med mange hyggelige innslag for hele familien. Brevik danseverksted fyller 20 år og er aktive som aldri før. Son Spa og den årlige sommerkonserten med Jo Nesbø og Lars Jones spilte i år sammen med Ingrid Bjørnov. – Så ble det en fantastisk gatefest i Vestby sentrum med Admiral P og andre flinke artister som satte Vestby sentrum på kartet. Alle disse kulturelle innslagene og mer kan du få med deg i denne utgaven.

Henning Karlstad

Du kan også lese om Henning Karlstad som fyller 90 år den 20. juni. Han er en interessant mann, som har gjort mye for bygda, og har gjort mye gjennom et langt og innholdsrikt liv. Så er det Geir-Otto Myrann som er en engasjert kar i Son som er den nye «Havneoffiseren» som passer på Son gjestehavn. I fjor hadde den populære havna 44.000 overnattende gjester. Båtgjestene legger igjen flere millioner i Son, noe næringslivet nyter godt av. Myrann er også svært engasjert i Son slalomklubb som han brenner for.

Vestby Forsvarsforening

Vestby Forsvarsforening som Eirin Bolle er et aktivt medlem av kommer også godt frem med sine aktiviteter. Hun har vokst opp i et miljø som helt klart har påvirket hennes engasjement i forhold til forsvaret. Hun sier blant annet at hun er så naiv at hun tenker at alle burde være medlem av Vestby forsvarsforening og støtte opp om det arbeidet de gjør.

Lasse Hovd

Jeg kan nesten ikke la være å skrive noen ord på denne plassen om Lasse Hovd som døde den 8. juni. Han har vært «en bauta» for gjennomføring av julegateåpninger og 17. mai feiringer gjennom en årrekke. Det blir liksom så tomt uten sånne som han når de er borte. Han var en ekte glad-gutt med musikk i sitt hjerte for seg selv og alle oss andre. Takk for innsatsen Lasse, og hvil i fred. Hilsen alle oss i Vestby.

Portrett Redaktør Ronny Nermo

Redaktør Ronny Nermo

Da gjenstår det å ønske alle en riktig god sommer til alle dere friske og alle dere som sliter med en eller annen sykdom. Glem for all del ikke å bade masse. Vi har mye godt badevann i Vestby. God sommer!

Ronny med håndskrift

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.