ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Vi har lagt opp til et spennede folkemøte med næringsliv og innbyggere. Det blir presentasjon av Wessel park, et stort prosjekt som har fått god mottakelse. Son Næringsforening og Vestby BedriftsForum slås sammen til Vestby Næringsforum.

Næringsutvikling og fortetting av planlagte utbyggingsområder

Det blir presentasjon av Wessel park, et stort prosjekt som har fått god mottakelse. Son Næringsforening og Vestby BedriftsForum slås sammen til Vestby Næringsforum. Vi vil få nærmere presentasjon av sentrumsplanens krav om næring og bærekraft. Nye energiløsninger, sesongvarme, muligheter for nullutslipp og spennende nye tanker rundt søppelhåndtering i sentrum. Dette er folkemøtet du ikke kan gå glipp av og vi åpner for paneldebatt etter de spennende innleggene.

Alle er hjertelig velkommen!

Innleder: Halvor Sørbye, grunneier og eiendomsutvikler-Meierikvartalet Wessel Park-Felles nærings- og BedriftsForum 2019

Innleder: Gunvald Andersen, grunneier og eiendomsutvikler-Sentrumsplanen-Energiløsninger og miljøhensyn-Renovasjonsløsning i sentrum

Møteleder: Hilde Merete Farangen, foreningsleder og leder programkomiteen i Vestby Høyre.

Tid og sted:   16. januar,  kl. 18.00 – 20.30, Vestby rådhus (kommunestyresalen).

Linker til artikler i forbindelse med sentrumsutviklingen (Vestby sentrum)

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.