ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

INFORMASJON:

VISSTE DU:

….at du kan følge med på kommunens saksbehandling?

INFORMASJON OM VESTBY KOMMUNES OFFENTLIGE JOURNAL

Offentlig journal, også kalt postliste, er en oversikt over henvendelser til og fra kommunen. Her kan alle følge med i sakene som behandles av oss.

I vår offentlige journal kan du finne informasjon om kommunens aktiviteter og lese vår innkommende og utgående post. Alle dokumenter som ikke er skjermet i henhold til offentlighetslovens bestemmelser kan åpnes og leses i fulltekst. 

Dokumenter som er unntatt innsyn er merket og kan ikke åpnes. Noen dokumenter i journalen vil være gradert etter offentlegforskrifta § 7 a) til f). Dette er fordi de inneholder opplysninger som ikke skal publiseres på nett.

INNSYN

Du kan selvsagt be om innsyn også i graderte dokumenter, vi vil da vurdere meroffentlighet og/eller partsinnsyn. Innsyn kan enten bestilles ved å trykke på knappen «Be om innsyn» inne på den offentlige journalen, eller du kan sende epost til post@vestby.kommune.no

Om det er noe spesielt du leter etter, finnes det flere måter å finne frem i journalen på. Vi anbefaler alle å følge lenken som heter «hjelp» i den lille boksen øverst til høyre. Der finner du gode tips for hvordan du kan søke, åpne dokumenter eller be om innsyn. Du kan be om innsyn i dokumenter som er unntatt offentlighet. Du har rett til å få tilgang til dokumenter der du er part i saken (partsinnsyn) og kommunen har også plikt til å vurdere meroffentlighet.

Offentlig journal publiseres først etter at arkivet har utført kontroll av de dokumentene. Etter publisering blir dokumentene liggende på kommunens hjemmeside i 3 måneder. Det er flere lover som styrer offentlighetens tilgang til materialet, blant annet:

NÅR PUBLISERES OFFENTLIG JOURNAL

Offentlig journal publiseres først etter at arkivet har utført kontroll av de dokumentene. Etter publisering blir dokumentene liggende på kommunens hjemmeside i 3 måneder.

LOVER

Det er flere lover som styrer offentlighetens tilgang til materialet, blant annet:

For mer om personvern og offentlighet på nett:

 

KONTAKTINFORMASJON:

Om du har spørsmål eller innspill til vår offentlige journal kan du kontakte:

Vestby kommune Fellestjenesten Vestby Rådhus
Rådhusgt 1
Telefon: 64 98 01 00

Postadresse:
Postboks 144
1541 Vestby
postmottak@vestby.kommune.no

 

Om du har spørsmål eller innspill til kommunens behandling av personopplysninger kan du kontakte:

Sverre Holm
personvern@vestby.kommune.no
Telefon 467 98 120

…. mer informasjon kommer.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.