ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Av de midlene Lions samler inn, det kan være fra tulipanaksjon eller salg av sandsekker, går alt til humanitære oppgaver. Medlemmene betaler en kontingent som dekker driftsutgiftene til organisasjonen.

HVEM KAN VÆRE MEDLEM?

Alle kan være medlem av foreningen. Her i Vestby er det kun menn, I Ås er det også en klubb som består av bare kvinner. I andre klubber er det en blandet sammensetning. Verken politikk eller religion blir diskutert. Når det gjelder saker så er det 100% fokus på sak. Det er kommet inn noen yngre medlemmer i senere tid. Det gjør at det blir mer variasjon og trivsel i foreningen.

En gang i måneden har foreningen sine møter. President Øyvind Breivik har mange tanker når det gjelder foreningen. Det er viktig at nye medlemmer, som kommer inn, føler at de sakene som blir tatt opp engasjerer dem, og at de kan få mulighet til å gi noe tilbake til lokalsamfunnet, som igjen kan bety noe i en større sammenheng, uttaler presidenten entusiastisk.

Noe av arbeidet de utfører foregår i det stille. Som for eksempel utdeling av matkurver til barnefamilier som hadde begrensede midler før jul i fjor.

Portrett av Øyvind BreivikLions har blitt kjent for kunstutstillingen på Vestby videregående skole. De har konkludert med at det har kommet til mye kunst i distriktet. Derfor har de valgt å avslutte dette prosjektet. I forbindelse med kunstutstillingen hadde de en fotokonkurranse som de har videreført. De hadde også en tegnekonkurranse for barn. Her var det en fredsplakat som skulle tegnes.

Det store prosjektet som de kontinuerlig holder på med er ”Mitt valg”. (se egen sak). Dette er et viktig satsningsområde for alle skolene i Vestby kommune. Gjennom Lions har lærerne fått mulighet til å sette seg på skolebenken og fordype seg i dette undervisningsprogrammet.

Til erstatning for kunstutstillingen selger de nå sandsekker. Vi ønsker oss nødvendigvis ikke glatte veier, men det hjelper på salget ! Salget skjer i dagligvarebutikker og i på bensinstasjoner. Andre aktiviteter gjennom mange år er fest for eldre, som de holder hver november. De har også arrangert fest for de funksjonshemmede gjennom mange år, sammen med de andre klubbene i Follo.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.