ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

skinnvesker og bager

Hjemmeproduserte papegøyer, forseggjorte hettegensere og skinnvesker med kvalitet er noen av fristelsene du kan finne denne torsdagskvelden i oktober. Foto: privat

Tre kreative damer med tilknytning til Ås gjør alvor av å holde et fargerikt marked med høststemning på Ås stasjon. Den 15. oktober kan du få kjøpt gode, håndlagde produkter og samtidig kose deg med noe smakfullt i Ås Stasjon Café.

Damene Eli Grevskott ­Indrebø, Tanja Viholmen og Kerry ­Randem ønsker velkommen til et marked med kunst, hånd­sydde klær, skinnvesker, ullpledd, hek­lede dyr og figurer, julegaver, lokale produkter, servering og hyggelig høststemning.

– Hold av kvelden, oppfordrer de.

– Kerry Randem forteller at de har snakket om dette lenge, og endelig skjer det. 

–Vi har fått leie hele stasjonen, og det er så hyggelig at kaféen er åpen samtidig, sier hun fornøyd.

Alle tre har invitert med seg venner som alle sysler med ulike hobbyer som strikking, hekling, kunstmaling, fotografering, søm og mere til. Her kan man sikre seg noen helt spesielle julegaver eller kanskje noe som kan glede en selv.

Vanlig smitteverntiltak med oppfordring til alle om å holde avstand er en selvfølge og et “must”.

Så er det bare å se frem til en hyggelig kveld på Ås stasjon, den helt spesielle og hyggeligste stasjonen i mils omkrets.

heklede papegøyer

Foto: privat

dukke på huske

Foto: privat

blomstrete hettegenser

Foto: privat

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.