ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Med E-6 og Follobanen ferdig i 2022 blir det også viktig å tenke lenger sydover når kommunikasjonen blir stadig bedre. Alle kan ikke bo i sentrale strøk. Som småbarnsfamilie må man nok regne med å skaffe seg for eksempel et rekkehus utenfor sentrale strøk.

Daglig leder Rune Gulbrandsen har lederansvaret for Hellvik Hus Follo.

Prosjektsalg og skreddersøm

Det som etter hvert har blitt en utfordring er å finne gode tomteområder hvor de kan sette opp flere hus samtidig, for deretter å selge prosjektet helhetlig. Når kunden ønsker skreddersøm, så blir det straks en lengre prosess. Det vi ser da er at kunden skaffer seg en huskatalog for så å gjøre endringer i forhold til standarden. Dette tar gjerne tid og det er mange ting å vurdere.

Tenk på alle eventualiteter

Skal du bruke 5-6 millioner kroner på en bolig må man være oppmerksom på alle eventualiteter. Boligen må en «universell utforming». Barnevogner som skal inn og ut av huset, gipset bein, en rullestolbruker på besøk, alderdommen. Livet byr på flere utfordringer som krever at boligen er smart og praktisk utformet. Har du planer om å bygge bolig? Eller har du en upraktisk bolig som du har lyst til å bygge om? Da er det smart å tenke «universell utforming».

Det er også viktig å tenke på andre og tredje gangs kjøpere. «Det som er bra i dag er ikke nødvendigvis bra i morgen.» Kjøper du hus som 60 åring bør man tenke fremover, er et godt råd i fra Gulbrandsen.

Solide eiere

Med solide eiere i ryggen, er det betryggende både for utbygger og boligkjøper. Alle kravene fra myndighetene har gjort at useriøse aktører er blitt borte. Som utbygger må de stille en garanti over 5 år. Garantien er på 5% av kontraktssummen overfor bolig kjøperne. Dette kan fort utgjøre en stor kapitalbinding for utbygger, men blir altså en viktig garanti for begge parter.

Stort utvalg av boliger

Gulbrandsen ser positivt på utviklingen i Vestby og «skal bygge stein på stein» i kommunen. Med 20 boliger i katalogen, så kan disse tilpasses når det skulle bli aktuelt. I de senere årene har det vært tradisjonelle hus som har blitt bygd, i nyere områder er det ofte Funkis Hus som bygges. Dette kommer an på hvor det bygges.

Bygd mange hus i Follo

I Follo har Hellvik Hus Follo solgt 352 boliger siden oppstarten. Med så mange fine hus som de har, er det bare å velge det som passer best for deg og din familie, så kan ønskedrømmen om nytt hus gå i oppfyllelse.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.