ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Det 4000 kvadrat­meter store bygget ligger mellom Bauhaus og Maxbo på Verpet.

 

Det over 30 år gamle næringsbygget i Kleverveien 3 er blitt totalrehabilitert.

Daglig leder Liv Ragnhild Breivik i O. Breivik Eiendom kaller bygningen Vestbys fresheste kontorbygg. Byg­ningen fra 1987 var utlevd og nedslitt og trengte mer enn bare oppussing. Eiendoms­firmaet hyret inn anerkjente Niels Torp Arkitekter til å tegne den nye bygningen som er blitt rehabilitert og modernisert både innvendig og ut­vendig. Det 4000 kvadrat­meter store bygget ligger mellom Bauhaus og Maxbo på Verpet og ble ferdigstilt i sommer.

Mediasenteret hadde kontorlokaler i Kleverveien 3

Mediasenteret med Vestby Nytt har et helt spesielt forhold til Kleverveien 3 som de selv hadde kontorlokaler i, i hele 20 år frem til rehabiliteringen startet i fjor. Da flyttet alle leie­takerne ut og Mediasenteret flyttet inn i nåværende lokaler i Rådhusgata 14 ved Vestby bibliotek i Vestby sentrum.

Bygget har vært lett å fylle opp

Noen av de gamle leietakerne er flyttet tilbake i det nye moderne bygget, mens resten er nye leietakere.

– Bygget har vært lett å fylle opp og det er blitt så fint! Forteller Liv Ragnhild.

Bygningen har blitt et signalbygg i grønt og med glass og metalfasade og et kult moderne fellesareal inn­vendig med buet vegg og trespiler.

Vestby Elektroservice og ­andre lokale entreprenører er blitt brukt i byggefasen.

Håndverksbakeriet

Og Eiendomsfirmaet er glade over å ha Håndverksbakeriet med hele produksjonen som gir en ekstra trivselsfaktor som leietaker i 1. etasje.

Se også:
Håndverksbakeriet har flyttet hele produksjonen til Vestby

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.