ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Fotoforedrag med en av landets fremste naturfotografer

Tom Schandy kommer til Vestby 19.3. for å vise bilder og holde foredraget kalt Predator

Vestby og Våler fotoklubb har invitert Tom Schandy til Vestby Ungdomsskole. Foredraget tar utgangspunkt i Tom Schandys nye bok PREDATOR, en bok om store rovdyr i en moderne verden. Han forteller historien om hvordan de store rovdyrene behandles i det 21. århundre. – Store predatorer har en symbolverdi for vår planet, for vår urørte natur, de er en prøve på vår vilje til å ta vare på artsmangfoldet. De fleste av de store predatorene er truet og innlemmet i de nasjonale og internasjonale Rødlistene over truede arter. Samtidig som at noen ønsker å redusere eller eliminere bestandene av store rovdyr, arbeider andre for å sikre deres eksistens, forteller Tom Schandy. I sin nye bok «PREDATOR – Store rovdyr i en moderne verden» – beskriver han denne konflikten – for og mot store rovdyr, både i Norge og internasjonalt.

 Tom Schandy (f.1962) er en av landets fremste naturfotografer og naturskildrere og har produsert mer enn 40 bøker. Med fotoekspedisjoner til alle jordas kontinenter
er han også en bereiste naturfotograf, og bildene hans har vunnet i de største internasjonale naturfotokonkurransene. Han er utdannet biolog ved Universitetet i Oslo og er en av to redaktører i Natur&foto.
 Han er også en engasjert naturverner med en spesiell forkjærlighet for store rovdyr.
Han har vært med gjetere i Romania som har Europas tetteste rovdyrbestand, besøkt masaiene i Kenya som lever sammen med 500 løver ute på savannen, besøkt tigerparker i India og sett hvordan det er mulig å drive med bjørneturisme i Finland.
Han tar også for seg rovviltsituasjonen i Norge hvor rovdyrene holdes nede på et minimumsnivå.

Fotoforedrag finner sted på Vestby Ungdomsskole, 19.3 kl 19
Dørene åpnes kl 18.30
Pris medlem 100 kr, ikke medlem 150kr
Det blir også satt opp en utstilling der Vestby og Våler fotoklubbs medlemmer viser frem bilder.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.