ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Attitunes vokalgruppe representert ved Rebekka Fjellstad Fredsrud, Christine Udjus og Anniken Ottersen Lindbak skal i samarbeid med tre musikere; Aksel Mørk, Eirik Fjellstad Fredsrud og Evald Fredholm sette opp en konsertforestilling til ære for den norske vokal- og gjøgler-gruppen
«The Monn Keys».

Seks bilder satt sammen av seks personer

Øverst fra venstre: Aksel Mørk, Rebekka Fjellstad ­Fredsrud, Eirik Fjellstad Fredsrud. Nederst fra venstre: Christine Udjus, Evald Fredholm og Anniken Ottersen Lindbak

Skuespillerne skal i samarbeid med pianist André Bongard ­tolke og fremføre et utvalg av Egil Monn-Iversens arrangementer. Med tette klanger, innslag av sjarmerende ­dramatisering og koreografi vil du få oppleve en helt unik musikalsk reise tilbake i tid.

The Monn Keys var en norsk vokal- og gjøgler-gruppe som var aktive fra 1948-1964. Gruppens mest kjente besetning bestod av Sølvi Wang, Per Asplin, Arne Bendiksen og Oddvar Sanne. Egil Monn-Iversen var gruppens musikalske leder og arrangør. Navnet «The Monn Keys» kommer av Monn som i Monn-Iversen og ordet keys er det engelske ordet for tonearter. Sammensatt får man det ­engelske ordet apekatter, som jo passet denne gjøgler-gruppen bra.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.