ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Hva er favorittleken til barn? Selvsagt å leke i vann. Nå har du og hele familien med venner og andre mulighet til å oppleve mange aktiviteter, lek og underholdning på samme dag. De som kan dette best er Siv Ramskjell og Lise Faye-Petersen på Bølgen bad.

Full fart på åpningsdagen

Siv forteller at åpningsseremonien starter kl. 10.00 utenfor badet.

Etter noen korte taler av ordfører, rådmann og styreleder samt underholdende musikk, vil badet være åpnet fra kl. 11.00 med gratis inngang. Her vil det være aktiviteter og lek i bygget.

De stolte damene forteller at svømming og lek for barn i alle aldre vil foregå i svømmehallen mens grupper i turn og håndball vil vise sine ferdigheter og lede lek i idrettshallen.

Kort tid etter kl. 12.30 vil det bli arrangert en hoppe- og stupekonkurranse.

Alle svømmedyktige uavhengig av alder kan få være med. Publikum får tilgang til tribunene. Konferansier for konkurransen er Helene Olafsen, tidligere snøbrettkjører og kjent fra bl.a. Senkveld, som vil holde publikum oppdatert.

Videre blir det Wibit-konkurranse. 

Wibit er en vannhinderløype som kan skape mange artige situasjoner. Her vil to og to kjempe mot hverandre.

To smilende damer på bassengkanten

To spente damer før åpningen. Siv Ramskjell og Lise Faye-Petersen.

Møtested og familieaktiviteter

Siv og Lise fremhever at anlegget skal være en møteplass for helse og glede for alle.

En styrking av folkehelsen er samfunnsnyttig og gir oss selv en bedre livskvalitet. Mange har ikke noe forhold til mosjons- eller idrettsaktiviteter. Derfor er det lavterskel tilbud for å komme i gang.

En av gruppene Bølgen trener i dag består av damer i høy alder med Røde Kors som samarbeidspartner.

Andre har behov for mer intens treningsaktivitet. Hvis vi tar utgangspunkt i en familie eller personer i ulike aldersgrupper, så vil det være tilbud for de fleste aldersgrupper og nivåer.

Vi kan starte med yoga for gravide og følge opp med babysvømming sammen med mor og far.

Ved 3-4 års alderen er det småbarnsvømming. For barn og ungdom som ønsker å begynne å trene systematisk er det kort vei til den lokale svømmeklubben.

En populær og nyttig aktivitet er livredningsklubben for svømmedyktige barn fra 8 år.

Aktivitetene har elementer av selvberging og livredning, hindersvømming og stafetter. Et velutstyrt treningssenter er tilgjengelig fra 15 års alderen. Her må man sette en aldersgrense grunnet trimapparater. I bygget er også 4 terapeuter som kan være til stor nytte for både å avdekke årsaker, men også forslag til behandling og trening sammen med personlige trenere og instruktører.

32 graders varmt vann

For grupper med for eksempel leddplager er det et eget terapibasseng med 32 graders varmt vann.

Den gode følelsen ved å være i aktivitet kan også nytes i kafeen hvor det er et godt utvalg i sunn mat. Da er det bare å finne badetøyet og starte badesesongen før badesesongen. Alltid bra å være godt forberedt.

 

barnebasseng, regnbue, slange, badeball

Spennende barne­basseng. Foto: Bølgen.

Hovedbassenget

Ett av flere tiltrekkende basseng. Foto: Bølgen.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.