ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Vi heier på Sander og sponser arrangementet ved å dele hans invitasjon fra Facebook. Alle pengene som samles inn går til fellesfyrverkeri i Vestby på nyttårsaften. spleis.no/project/90706

 

Jeg trenger din hjelp!

Først vil jeg takke alle som var med å bidra til at fjorårets fyrverkeri ble så vellykket! Det var utrolig hyggelig å se at så mange møtte opp.

Det nærmer seg nyttår med stormskritt og jeg er i full gang med å planlegge årets fyrverkerishow. Jeg har nå hatt fyrverkerishow i Vestby 3 år på rad og har et stort ønske om å fortsette med det. For at dette skal være mulig, er jeg avhengig av at alle som kan og vil blir med å spleise.

Litt om meg:

Jeg har blitt 18 år og holder på å utdanne meg til pyrotekniker. Jeg har vært på kurs hos Norsk Brannvernforening og teoretisk eksamen er bestått. Det gjenstår noe praktisk og jeg er lærling hos Engelsrud NFI Fyrverkeri AS.

Engelsrud Fyrverkeri er den ledende aktøren i det profesjonelle fyrverkerimarkedet i Norge. Vi leverer rundt 40 fyrverkerishow over hele landet i løpet av året, i tillegg til ca 30 fyrverkerishow på nyttårsaften.

Jeg har en stor interesse for fyrverkeri og i april var jeg i New York på en konferanse som heter Cobra Con. Den er arrangert av Cobra Fireworks Firing System som er produsent av et av avfyringssystemene vi bruker. Der lærte jeg masse om fyrverkeri og møtte mange fantastiske mennesker som har vært i bransjen lenge.

Nå inviterer jeg nok en gang til et fantastisk fyrverkerishow på parkeringsplassen ved Vestby ­videregående skole.

Fyrverkeriet vil ­fyres av kl 00.15 på nyttårsaften.
Ta gjerne med venner og familie!

Engelsrud Fyrverkeri sponser fyrverkeriet med mannskap og en del effekter, så alle pengene du velger å gi – går direkte til flere fyrverkerieffekter.

Til neste nyttår har jeg blitt sertifisert pyrotekniker, så da vil jeg gjerne lage et flott profesjonelt show. Foreløpig blir det i år forbrukerfyrverkeri, men vi velger de største og fineste batteriene som går høyt på himmelen, så alle kan se.

Jeg håper kommunen også vil gi et bidrag til årets show.

 

Klarer vi å samle inn 50.000kr før 20. desember stiller Engelsrud med sertifisert pyrotekniker og lager et profesjonelt fyrverkerishow.

 

Jeg håper så mange som mulig har lyst til å bidra til et flott felles fyrverkeri i Vestby på nyttårs­aften!

Mvh Sander Granøien

Fyrverkeriet vil ­fyres av kl 00.15 på nyttårsaften.

Sander Granøien

 

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.