ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Det spekuleres på om underholdningsfabrikken som er planlagt i Vestbysenteret, og mange venter på i spenning, bare forblir et eventyr. Det meldes om stadig nye utsettelser.

Vi tok opp spørsmålet med daglig leder Terje Gustavsen, som også er deleier av Vestbysenteret. Gustavsen er positiv på telefonen når vi etterlyser åpningen av forlystelsesstedet som mange lurer på om snart vil åpne dørene. Den siste datoen for oppstart som var publisert i media var vinterferien i år, dvs. i uke 8. Nå tas det sikte på åpning i Vestby i juni/juli 2018. Han forklarer litt om årsakene til utsettelsene.

Flere utfordringer

-Leverandørene av apparater og inventar er forsinket, sier Gustavsen. -Vi har kjøpt utstyr fra flere steder i Europa. Vi har dessuten hatt ulike utfordringer i bygget i forbindelse med nyetableringen, som flyttingen av Holdbart til annet og større lokale internt og støping av gulv i atriene. Det har også vært ettersyn fra brannvesenet som har ført til ytterligere utbedringer og utsettelse av oppstarten.

Helt nye attraksjoner og kafé

Han stipulerer Eventyrfabrikken til å bli på rundt 9.000 kvm og ikke 11.000 som tidligere nevnt. Terje Gustavsen røper at det kommer flere helt nye attraksjoner i avdelingen i Vestby. Selskapet Eventyrfabrikken har en rekke avdelinger i Skandinavia, og den som kommer i Vestby vil være tilsvarende den danske i Ballerup når det gjelder innhold.

-Vi skal montere et stort kjøkken, og det kommer kafé i delen hvor konkursutsalget er i dag, dvs. i lokalet som vender ut mot Vestbyveien. Kaféen kan man besøke enten man er på besøk i Eventyrfabrikken eller ikke.

Jente står på tå, stripete strømper, juletre, presanger.

Illustrasjonsfoto: Pixabay

 

fortsetter..