ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Mari Dille Morris: Foto privat. Tim Morris (fra Australia) på The Coffee Shop

 

Aller først startet de med The Coffee Van, Tim Morris og Marie Dille Morris. Da hadde Tim vært her i noen år og arbeidet for JI bygg i ukedagene. Marie hadde arbeidet på sykehjemmet.

Nå ble det The Coffee Van på heltid. Da blomstersalget i 1. etg på Vestbytorget opphørte, kom muligheten, og The Coffee Shop ble en realitet. Visste du forresten at etter Finland, er Norge det landet i verden hvor vi drikker mest kaffe?

Krokstrand

Husker du den gamle brakka på Krokstrand som nesten falt i fra hverandre? Den hadde nok nærmest overlevd seg selv da Vestby kommune endelig bestemte seg for å ruste opp denne, toalettene og hele området rundt denne naturperlen. Da det var gjort, ba de om å få søkere til å drifte den nye kiosken. Resultatet er absolutt til å være stolt av. Det er rett og slett flott. Nå er det skikkelig tilrettelagt for alle som vil kose seg der i sommerhalvåret bare været er godt nok.

Quiz

Senere har det blitt quiz og konserter inne og ikke minst ute. For ikke å glemme alle arrangementene på Krokstrand. Var det ikke akkurat dette vi ønsket oss aller mest? Kanskje du også har tenkt akkurat det?

Restauranter i området ga opp

Da kjøpesenteret kom til Vestby, ble det nesten en ubalanse i forhold til hva vi var vant til. Aktivitetene rundt Rema og Vestbytorget svant nesten hen. Ett par restauranter i området ga opp. Kim og Heges en gang så populære pub rett overfor togstasjonen forsvant også, og det så aldeles ikke bra ut. Alt for mange reiste etterhvert andre steder når de ville hygge seg i helgene.

Vil du komme og snakke litt med meg?

Så kom som vi nå vet The Coffee Shop med Tim og Marie. Det første jeg la merke til var den måten de tok imot oss kunder på. Riktignok har jeg opplevd noe tilsvarende i andre land, men aldri før i Norge. Tim og Marie er vennlige med alle, snakker litt med alle og har en tiltaleform som gjør at jeg vedder på at de fleste umiddelbart trives. Ikke bare det, vi kommer tilbake igjen også.

Fart i sakene

Etter hvert har det blitt virkelig fart i sakene. Det er ingen tvil om at det nå er liv og røre både på Krokstrand og i sentrum. Det svinger. Mottoet kunne like gjerne har vært «Vil du komme og snakke litt med meg», og det for oss alle sammen. Dette er smittsomt.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.