ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Terje Gustavsen er utålmodig, men svært håpefull. Han tør ikke garantere noen dato, men mener åpningen av Eventyrfabrikken endelig er nær.

Terje Gustavsen ser “lys i tunnelen”. Han forteller at Eventyrfabrikken var i god tro da de i starten begynte å rydde og forberede tilblivelsen. Dette endte med en bot for igangsettelse før klarsignal var gitt fra kommunen, og flere forsinkelser ble et faktum.

Åpning i juni/juli

Den daglige lederen har imidlertid stor tro på at dørene kan åpnes allerede denne måneden, men han venter på noen godkjenninger fortsatt. Gustavsen forteller:

-Da bygningen ble bygd i 1970 var det andre krav som ble stilt, bl.a. når det gjaldt tyngde på taket. Den gangen var det en grense på 1,5 meter. Nå kreves det at taket er dimensjonert for 3,5 meter. Dessuten har vi gjort om lokalene fra butikk til et underholdningssted, og da følger det også med en del tilpasninger. Sikkerheten er blitt ivaretatt i høyeste grad før folk kan slappe inn i “eventyret”; bærebjelkene har for eksempel blitt isolert mot brann. Alt arbeidet som er utført har kostet flere millioner.

Mange arbeidsplasser

Det blir 38 arbeidsplasser på stedet. Mange var allerede ansatt, men noen har ikke hatt tid til å vente på åpningen. Dermed gjenstår flere ansettelser også. Gustavsen avslutter med å si at han ønsker seg en sommer med både regn og god varme, for regner det et par dager i strekk, kommer gjerne folk på besøk. Det samme om det blir en periode med sterk varme.

 

Illustrasjonsfoto: Pixabay

 følg  fortsettelsen

 

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.