ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Dinosaur

Det er en lettet Terje Gustavsen som gir beskjed om at “I dag åpner vi Eventyrfabrikken”. Det er midt i juli, og endelig kan lekelandet i jungelmiljø ta imot store og små.

Dinosaurer på veggen

Håndmalte veggene dekorert av øst-europeiske kunstnere.

De siste 14 dagene før åpning, var det knallhard innsats som resulterte i åpning midt i felles­ferien. Terje Gustavsen er begeistret på telefonen, og sender en spesiell, takk til RO-leder for plan, bygg og geodata, Jack Hatlen i kommunen som stilte opp for dem, bl.a. på en lørdag, med å hjelpe fabrikken i mål. Gustavsen gleder seg til et forhåpentlig stort innrykk, og ber oss bl.a. legge merke til de håndmalte veggene dekorert av øst-europeiske kunstnere.

Pangstart

dame sklir

Medeier Linda Andersson kan endelig puste ut i de eventyrlige omgivelsene.

-Vi hadde ikke regnet med en så stor oppslutning, sier medeier Linda Andreasson da vi kommer på besøk. -Åpningsdagen og en av de første dagene da det regnet, var det helt fullt. De nyansatte fikk virkelig kjørt seg. -Eventyrfabrikken er beregnet til å kunne romme 1000 personer på de totalt 10.000 m2, pluss arealene i høyden. Hun sier videre at de har kjempet for å bli ferdig i 7 måneder og at det er en stor lettelse å ha kommet i mål. En “barnesykdom” som at et ventilasjonsanlegg ikke har levert optimalt i et par rom har vært negativt, men ellers virker det å gå som smurt.
-Eventyrfabrikken i Vestby er det største lekelandet som er bygget innendørs i verden, sier medeieren, men vi har bare gått ut med at det er størst i Europa.

Sunne aktiviteter

jente i en radiobil

Ronja Marie (8) har besøkt Eventyrfabrikken i Sarpsborg siden hun var liten, forteller moren, Kine. Hun er tydeligvis ikke lei.

Å leke rundt i dette fargerike eventyret gjør garantert barna godt. Her får man mye mosjon “på kjøpet”.
-Vi synes det er skjønt å tenke på at barna ikke er i nær­heten av en skjerm så lenge de oppholder seg i vårt lekeland, sier Andreasson.

– Vi ser barn som klatrer og sklir – i full fart – opp og ned, hopper blant fargerike baller, spiller fotball i egen bane, kjører radiobiler og mye, mye mer. De storkoser seg blant de enorme dino­saurene som ruver litt fryktinn­gydende, men spennende og over de bitte små menneskene. Foreldre sitter og slapper av eller følger spent med på sin krabat som veksler mellom å være høyt og lavt.

Bursdagsrom

I kaféen finnes noe for enhver smak; slusher, kaffevarianter, salater og småretter, middager, pannekaker, is og kaker. Det dufter dessuten deilig popcorn, noe som i seg selv gir en god stemning.

I en egen avdeling finner vi hele 10 ulike bursdagsrom man kan leie og feire sin dag. Det som ble booket først, var disco-rommet, forteller Linda Andreasson, og viser oss videre bursdagsrom for prinsesser, superhelter og Frost-tilhengere; flotte rom med tematisk riktige innredninger for hvert tema. Her passer det å skyte inn et stort “hipp, hurra” for den nye, flotte attraksjonen vi har fått i Vestby.

Mor, far og ett barn på fars skuldre

Familien fra Drøbak på snart 4 (termin om 1 uke) synes det er gøy i lekelandet. Christine, Christophe og lille Alexander.

En rekke unge mennesker er og er i ferd med å bli ansatt. Marte og Victoria er kjempefornøyd med jobben og sine kolleger. Det er også lekelandsjef Christina Andersson.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.