ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Else Mari Sætervang trodde ikke det var sant da datteren Marianne fortalte at hun hadde vunnet en “Bli ny”-konkurranse. Men det hadde hun så visst. Vita, Sayso og Outlet One Premium gjorde den kvikke damen både sporty og elegant.

Damen, eller kanskje heller den rocka “dama”, på godt og vel 60 somre, med 6 voksne barn og en lidenskapelig interesse for Harley Davidson motorsykler, stilte smånervøs, men med Marianne som støtte. Datteren hadde meldt henne på fordi hun syntes at “nå var det mammas tur”. Mamma som har tatt godt vare på søskenflokken i alle år, og som tross en del helseplager fortsatt er en kvikk, rocka og omsorgsfull dame. Etterhvert også en god bestemor, foreløpig til – var det 4?

-Hun har alltid vært der i godt og vondt for oss 6 søsken, sa Marianne, som er en av to søstre og 4 brødre, der vi småpratet mens vi fulgte spent med på fornyingsprosessen. 

Matchende øyenskygge og negler

Else Mari ble sminket med gode produkter fra Vita av den kunnskapsrike Anette med farger hun hadde forberedt etter å ha sett foto av damen og fått tips om farger på klærne, frisert av Thor Martin hos Sayso som småpratet hyggelig og snart hadde funnet ut hva slags type sekstiåringen er og stylet av Kristine hos Outlet One Premium. Henholdsvis i en lekker, pudderrosa kjole med høyhælte sko og konvoluttveske som tilbehør og et sommerlig, sporty antrekk i olivengrønn topp, hvit skrukkete piratbukse og rosa, flate sko. Det siste antrekket var absolutt mest “henne”, men hun ble også utrolig lekker i den pudderrosa, myke og behagelige kjolen med en litt grovmønstret jakke i samme fargesjanger.

De tre daglige lederne tok oss svært så godt imot, godt forberedte, og hadde satt av god tid så vinnerkandidaten skulle få kjenne på litt luksus og at hun ble godt ivaretatt. Hodebunnsmassasjen var noe av det beste i løpet av dagen, røpet Else Mari, da hun ferdig behandlet og kledd opp gikk ut i det nye antrekket med sko hun fikk fra Premium-butikken til Outlet One og en med spennende goodie-bag fra Vita-Anette.

Uten mat og drikke

Mellom slagene besøkte vi Villa Vestby, og eierne Laura Aleksytè og  Faisal Munir laget, spanderte og serverte oss verdens beste, altså hjemmelagede, saftige og store karbonade-smørbrød med karamellisert, smakfull løk og nytraktet, glodvarm kaffe. Regnet skyllet etterhvert ned ute, men inne koste Bli ny damen seg veldig, ja, helt over all forventning, sa hun, og vi som fulgte med gledet oss på hennes vegne.

Sminke: Nydelig og naturlig sminket tilpasset de grønne øynene og fargene på klærne: Lysreflekterende rosa og mellombrun skygge, lash-booster før sort mascara, brynblyant og brynmascara, concealer under øynene og i øyekanten, mattende spray, vannfast lipliner som både tegner leppene og bevarer leppestiften.

Hår: Shampo og kur som gir volum, en god klipp med rettere linjer, 2 balsamsprayer, en med saltvannseffekt, voksspray med “grønne” ingredienser -alt skandinaviske merker laget for salongens kjede, spesielt for nordisk hår.

Klær: Modeller fra kolleksjonen Claire.outlet 

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.