ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Hyggelig stemning og blide fjes. F.v.: Liv Lund og Kristen Larsen

Eldredagen ble i år avholdt 30. september i Kulturkvartalet i regi av Eldrerådet. En svært fornøyd leder takker samarbeidspartnere og involverte og konkluderer med at markeringen var svært vellykket.

Det er en glad og tilfreds Steinar Setten som kan informere om at Eldredagen var en suksess. I overkant av 230 gjester ble registrert, og totalt 250 mennesker var på plass, inkl medvirkende. Det var dekket med hvite duker på runde bord i Tambar hvor kinostolene var skjøvet vekk.

Fullsatt sal

- Bordene var pyntet i høstfarger med løv og bar og drysset med Twist, forteller styrelederen. - Salen var fullsatt, og det var hyggelig med runde bord.

Gjestene koste seg ved runde høytpyntede bord

Setten ledet dagens program fra start til mål, og med seg hadde han Jan Oscar Svae, Johanne Karlstad, Rune Pettersen og Anne Katrine Bekkevold - alle medlemmer av Eldrerådet. Kulturkvartalet stilte med Morten Nygaard, Lars Nyhus og Andrea Wasrud.

Mat og underholdning

- Det ble servert kaffe og kaker. Kaker i store mengder, av mange sorter og noe for en smak, vil jeg tro. Både taler og underholdning falt i smak hos gjestene, sier han. - Drøbak Trekkspillklubb holdt tonen og gjorde sitt til den gode stemningen, mens kakene ble fortært. Benny Borg spilte noen av sine fine låter, og gjorde det bedre enn på lenge, ifølge sikre kilder. Soon Etter Frokost spilte som vanlig munter og glad musikk.

Talene var det, utenom Steinar Settens ord som konfransier, Harald Norman, tidligere generalsekretær i Pensjonistforbundet og ordfører Tom Anders Ludvigsen som holdt. Norman presenterte sitt budskap om eldres betydning og muligheter i samfunnet på en flott og folkelig måte. Ludvigsen informerte om kommunens tilbud for de eldre.
Poeten Stein Erik Sagvolden delte egen poesi og målbandt sitt publikum. Setten beskriver fremførelsen som ypperlig.

Steinar Setten loste publikum gjennom arrangementet.

- Gratis lodd med trekning helt til slutt holdt gjestene i åndeløs spenning til siste slutt. 10-12 gevinster gitt av næringslivet i Vestby tilfalt heldige vinnere.
Steinar Setter skryter og takker igjen representantene fra Kulturkvartalet for innsatsen med teknikken og alt annet praktisk de stod for. Han gir dem også toppkarakter, og bedre kan det ikke bli!

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.