ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Allerede som barn var har tiltrukket av idrett og konkurranser. Han forteller at han ganske tidlig bestemte seg for sykling. Underveis har han spilt fotball, vært med i skirenn, svømming og løp. Han liker også en blanding av terreng og landeveis sykling og hevder seg godt. Cyclocross er hans favoritt. Han har allerede vunnet Norgescupen sammenlagt i denne grenen.

Mine foreldre har hjulpet meg og støttet meg mye, sier Nichlas. Selv om de ikke har egen erfaring med konkurranse sykling, har de hjulpet meg på så mange andre måter. De har kjørt meg til treninger og konkurranser i mange år og ikke minst kjøpt det utstyret som har vært nødvendig. Uten dem hadde jeg aldri klart dette.
I dag er han med på juniorlandslaget i sykling. Veien hit har ikke kommet av seg selv, fortsetter han. Det ligger mange treningstimer bak dette.

Det har vært klubbmesterskap, karusell renn, og Norgescup pluss ungdomsbirken med gode resultater. I en cup i Sverige fikk han 3. plass, i Norgescup 2. plass. Han har også oppnådd 1. plass i Ungdoms EM for lagsprint i 2021.

Nylig fik Nichlas kysse syke og treningsforbud. Det ble et sjokk. Etter så mange år med ganske intens trening var det nesten umulig for meg å ikke stå på slik jeg er vant til. Å være helt passiv var til å «gå på veggen av». Men han måtte pent vente til leverprøvene igjen kunne vise normale tall.

Etter 3 uker fikk han lov til å trene helt lett hver annen dag. Det var kjempevanskelig å styre meg, sier han med et smil. Men jeg fikk stadige påminnelser av de som støtter og følger med på meg at jeg må vente. Hvis jeg trener for fullt for tidlig kan det ødelegge min framtid som syklist på konkurranse nivå. Jeg har forstått det, og følger de rådene jeg får i fra landslaget. Samtidig er det viktig at jeg lytter til kroppen min og hva den forteller meg. Akkurat nå plusser jeg på treningsøktene mine med 5 minutter pr gang.

Nichlas er en inspirerende og hyggelig gutt. Vi ønsker deg lykke til i din videre karriere. Hilsen alle oss i Vestby Nytt, og sikkert mange, mange flere.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.