ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Dekkgrossisten NDI Norge er vel på plass i nytt hovedkontor og sentrallager på Vestby Næringspark øst.

Salgsdirektør Kjetil Nilsen og driftssjef Torbjørn Skilbred Aune kan her ses i et av de tre varehusene

En perfekt plassering med tanke på infrastruktur og muligheten for å bli en del av et bedriftsmiljø i rask utvikling. Det er bakgrunnen for at ­­dekk-
grossisten NDI Norge valgte Vestby som sitt nye sentrale dekklager og norske hovedkontor. 20. juni hadde sel-
skapet sin første driftsdag på den nye adressen, hvor de har 23 000 kvadratmeter lagerplass til oppbevaring av dekk, felger og andre produkter til nesten alle slags kjøretøy.

– Vi har gledet oss veldig til å ta i bruk vårt nye sentrallager og nye norske hovedkontor her i Vestby. Det nye sentrallageret vil avløse de tre mindre lagrene som vi hittil har hatt i Oslo og omegn, og kommer i tillegg til de fem desentraliserte lagre som ligger fordelt i resten av landet, sier salgsdirektør i NDI Norge, Kjetil Nilsen. Han legger til:

– I Vestby får vi en strategisk plassering i et område som er i sterk utvikling. Dessuten kommer vi tettere på kundene våre, som vi kan tilby raskere levering av et enda større produktutvalg. Ikke minst til kommende vintersesong. Samtidig får medarbeiderne våre enda bedre fysiske rammer i nybygde og nyinnredede kontormiljøer.

Miljøfyrtårn-sertifisert

Det nye sentrallageret i Vestby er ifølge driftssjef Tor­­bjørn ­Skilbred Aune bygd og optimert for å oppbevare og håndtere dekk, felger og andre varer som er NDI Norges hovedforretning.

– Med det nye lageret får vi mer enn en fordobling av ­kapasiteten, slik at vi får plass til over 150 000 dekk til å begynne med, men på sikt har vi plass til 300 000 i tillegg til øvrige varer i et lager som er spesiallaget for oppbevaring av dekk, felger og andre produkter til biler, lastebiler, ­landbruksmaskiner og mange andre typer rullende materiell. Det gir ikke bare en mer effektiv drift, men også en mye bedre ­energieffektivitet, forteller han og utdyper:

– Sentrallageret er også miljøfyrtårn-sertifisert, noe som var viktig for oss da vi gikk i gang med å planlegge etableringen av vårt nye hovedkontor for tre år siden. Slik kan vi som selskap også ta et større medansvar for miljøet som omgir oss, samtidig som vi får plass til videre vekst.

NDI Norge AS ble etablert som selskap i 1988 og er en av Norges største dekkgrossister

– Jens Jakob Velasco Hansen Kommunikasjonssjef

Lageret har en kapasitet på 300.000 dekk

Faktaboks | NDI Norge

 

  • NDI Norge AS er en del av det familieeide dekkkonsernet
  • NDI Group A/S, som har hovedkontor i Brørup, Danmark.
  • NDI Group A/S omsetter i dag for ca. 3,5 milliarder og sysselsetter ca. 1000 medarbeidere i seks land: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Kina.
  • NDI Norge AS har i dag seks dekklagre fordelt på Vestby, Kristiansand, Trondheim, Tromsø, Bergen og Haugesund.
  • Det er i alt ca. 800 000 dekk på lager året rundt i Norden

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.