ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Rådhusgata var stinn av selgere med åpne bildører og besøkende. Det var et yrende liv, rett og slett. God, gammeldags markedsstemning, tross den moderne vrien.

Vi tok en rask prat med ildsjelene Marie Dille Morris og Tim Morris der de koste seg medbrakt” kaffevogna”, The Coffee Van,  for anledningen. Folk var kaffetørste som vanlig, men vi fikk med oss at paret som står bak hele arrangementet, hadde startet med påmelding, men at de hadde gitt opp dette. Hele Rådhusgata var fylt opp med biler på begge sider, og i mellom gikk folk og skinte om kapp med sola. Paret kunne ikke valgt en bedre dag med hensyn til været. Dette var vel nesten den aller første vårdagen.

En del så ut til å handle enten det nå var delikate vafler og is, små og rare ting som kulepenner formet som armbånd, brukte glass, kopper, lamper, fat osv., osv. eller nye strikkede produkter som kjoler, luer og sokker.
Vestby Fotoklubb benyttet anledningen til å vise noen av sine fine bilder i glasscontaineren ved Rådhuset. Mye fint å se her!

Aller mest var det tydelig at markedsdagen var et sosialt arrangement som veldig mange setter pris på har blitt dratt i gang.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.