ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Januar er like om hjørnet og enten du skal ha en kick off, en årsfest eller et litt forsinket julebord, så trenger du lokaler og god mat i nærområdet.

Mange synes det er viktig at det er mulig å ta offentlig transport eller taxi uten at det koster en formue. Derfor er Vitenparken et fint sted å ha et slikt arrangement. Det er enkelt tilgang via kollektive transportmidler og er det mange som kommer er det lett å sette opp busstransport.

Vitenparken vinter.

Foto: vitenparken.no

Uansett anledning så er dere hjertelig velkommen til Vitenparken i Ås. Vi lager en frisk vri på julematen eller serverer en deilig tre-retters.

Når man først har ankommet lokalene er det to ting som er viktig: stemning og mat.

– Vi hos Vitenparken anstrenger oss for at omgivelsene skal være perfekte. Det gode humøret må nesten gjestene stille med selv, men vi skal gjøre alt i vår makt for at stemningen går i taket i løpet av kvelden, sier Lasse W. Fosshaug, salgs- og markedsansvarlig hos Vitenparken.

Men begynner ikke folk å bli lei av julemat i januar? Kanskje til og med knappene sitter litt stramt etter noen uker med pinnekjøtt, ribbe, lutefisk, bacon, julegodter, nøtter, juleøl….

Julemat med en vri

– I januar ser vi ofte at gjestene ønsker enten julemat med en vri eller noe helt annet. Jeg lager gjerne både den tradisjonelle julebordmaten eller utfolder meg kreativt for å lage deilig julemat med en annen vri.

Hvis det er ønske om noe helt annet i forbindelse med for eksempel en kick off, så har jeg mange idéer der også, forteller Hafsteinn Snæland, kjøkkensjef hos Vitenparken. Han har bakgrunn fra blant annet Vaaghals i Oslo og Noma i København, så det blir garantert godt!

Enten du ønsker tradisjonell julebordmaten eller deilig julemat med en en vri, så får du akkurat det du har lyst på.

Eget bryggeri i kjelleren

Det er en glede å drive PmB, Parken Mikrobryggeri og kunne tilby gjestene noe annet enn vanlig øl på tapp kan kjøkkensjef Hafsteinn Snæland fortelle. Foto: vitenparken.no

En av Vitenparkens stoltheter er gjemt bort i kjelleren. Der ligger det et mikrobryggeri som sørger for at innholdet i tappekranene hos Vitenparken gir det lille ekstra. Det kan fort bli kronen på festen at drikkevarene er unike og smaker noe ekstra.

– Jeg er utdannet ølsommelier og har et varmt hjerte for øl. Det er en glede å drive PmB, Parken Mikrobryggeri og kunne tilby gjestene noe annet enn vanlig øl på tapp. De ønsker ofte en liten ølsmaking og en innføring i ølet, og det gir jeg gjerne. Det gjennomfører jeg forresten også for bedrifter i grupper ellers i året også. Akkurat nå er det juleøl på programmet. Og om jeg får si det selv så ble årets batch veldig god, avslutter Hafsteinn.

Ha bryllupet deres hos Vitenparken! 

Fantastisk mat, nydelige omgivelser, god planlegging og problemfri gjennomføring.

Midt i Campus Ås, i Norges fineste universitetspark, ligger Vitenparken. Blant høyreiste trær, vannliljer, ender og kunst reiser det romantiske, hvitmalte bygget seg og inviterer til feiring av livets store anledninger. Lokalene og omgivelsene er spesielt egnet for bryllup. Brudeparet kan komme ferdig viet, eller Vitenparken kan bidra til å gjennomføre vielsen ute i parken eller inne i lokalene.

 

Illustrasjonsfoto:pixabay

– Vi er svært fleksible når det kommer til bryllup.

Det viktigste for oss er at brudeparet får en minneverdig og nydelig dag, sier Lasse W. Fosshaug, salgs- og markedsansvarlig hos Vitenparken.

Han forteller at de har gode referanser og en velvillig kjøkkensjef som virkelig kan det å diske opp til fest.

– Hafsteinn Snæland, ja! Han har jo bakgrunn fra noen av Skandinavias beste restauranter, blant annet Vaaghals i Oslo og Noma i København, så brudeparet kan være trygge på at gjestene kommer til å snakke om maten i lang tid etterpå.

 

Matglede og inspirerende interiør

– Når brudeparet har bestemt seg for å være hos oss og den store dagen nærmer seg, så setter jeg meg ned med dem og snakker om deres ønsker for dagen.

Uansett hva vi kommer frem til så lager jeg kun bærekraftig, kortreist mat med de aller beste råvarene, forteller Hafsteinn.

Vitenparken har flere rom med ulik kapasitet.

Det største rommet har plass til 150 gjester. Der er det et stort lyd- og videosystem, lys som leverer alt fra romantisk stemning til full disco og gode muligheter for personlig utsmykning og pynt. Et mindre alternativ er det koselige Kornrommet, som rommer 48 gjester. Det finnes også mindre rom og uansett hvilket rom brudeparet velger så dekoreres og pyntes det etter deres ønsker.

 

– Aller helst setter vi av tid til at brudeparet kan pynte selv dagen i forveien. Jeg vet hvor viktig det er at føles riktig denne dagen og vi blir med på hele reisen fra avtalen er inngått til morgengaven er gitt. Skjønt det siste bør nok brudeparet ta seg av selv, avslutter Fosshaug.

Bryllupet inne kan tilpasses slik at man sitter godt rundt bordet i hestesko. – Med egen pyntet bord og audiovisuelle hjelpemidler. Foto: vitenparken.no

KONTAKT:

salg- og markedsansvarlig Lasse W. Fosshaug

på 91606355 eller booking@vitenparken.no

for å snakke mer om mulighetene og menyen hos Vitenparken.

Denne saken er ikke en del av Mediasenterets redaksjonelle innhold og er ikke skrevet av våre journalister. Sak, tekst innhold og bilder er levert fra kunden. Design og oppsett ved Mediasenteret.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement. Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.

Vis mer om støtteabonnement