ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Til tross for at koronaviruset har slått hardt til mot handelsstanden ekspanderer Byggmax  – og åpner tre nye butikker i henholdsvis Vestby, Grimstad og Notodden i nær fremtid.

Andreas Andersson, en ung entusiastisk mann er butikksjef i Byggmax Vestby. Han er rekruttert internt og har tidligere vært butikksjef på Byggmax i Drøbak. I og med at han bor i Fredrikstad så får han litt kortere vei til jobb med å jobbe i Vestby.

På følgende spørsmål får jeg svar i fra hovedkontoret i Byggmax:
– Hvorfor velger dere å komme til Vestby med en ny butikk? Vestby er et handelsområde i vekst med mange aktører som gjør kommunen attraktiv. Byggmax vil alltid være nære kundene og de vil ha en butikk i midten geografisk i forhold til Moss, Drøbak og Ski.

Andreas Andersson (26 år) er rekruttert internt. Han og hans medarbeidere ønsker deg hjertelig velkommen til noen gode byggevare kupp.

– Dette blir den 5 byggevare-butikken i kommunen hvis vi tar med ByggSpar i Son. Er det et marked for så mange i kommunen?
Det er alltid spennende. Vi har bare positive erfaringer med å ligge nære konkurrenter og våre kunder setter pris på dette, da de slipper å reise langt. Skal du kjøpe bil så kjører du gjerne til et område der butikkene ligger tett.

– Hvor mange arbeidsplasser blir det og hvor stor er butikken i Vestby?
Vi har ansatt totalt 5 medarbeidere men sannsynligvis kan behovet bli større til sommeren. Totalt er arealet på ca 7.000 m2. Butikken er på 700 m2 og en kaldhall på 2200 m2.

– Hva vil dere legge vekt på i forhold til denne butikken?
Det som er veldig fint med butikken i Vestby er at de har en stor og fin kaldhall som gjør at majoriteten av tunge materialer kan plukkes under tak.

Hvordan klarer dere å tilby de beste produktene til lavest mulig pris?
Vi tilbyr alltid produkter med høy kvalitet til lavest mulig pris. For å kunne tilby så lave priser som mulig ser vi at ved å være kostnadsbevisste så holder vi kostnadene nede. Takket være et bestemt utvalg kan vi kjøpe inn store volum og holde prisene nede. Hos oss laster du opp din bil eller tilhenger selv, det er enkelt for kundene og holder våre kostnader nede. I tillegg til dette har vi en generøs prisgaranti som tilbyr 10% lavere pris på sammenlignbare produkter hos våre konkurrenter. Med en stor og fin kaldhall har vi majoriteten av våre byggematerialer som kan plukkes under tak.

Da gjenstår det å ønske eiere og butikkansatte hjertelig velkommen til Vestby. Lykke til med åpningen den 8. mai. Det vil helt sikkert bety økt handel i kommunen, som vi alle kan ha glede av.

 

Vi fikk en del fakta i forhold til koronasmitte og det smitte-vernet som er iverksatt. Dette er smittevern som gjelder for alle Byggmax-butikkene:
• Gratis hjemleveranse til alle kunder over 70 år
• Mulighet for hjemkjøring eller opphenting av ferdigplukkede byggevarer i butikk
• Mulighet for håndvask i alle varehus
• Skilt og avstandsmarkeringer i butikker for å holde avstand
• Strenge regler til personalet om å holde seg hjemme ved det minste forkjølelsessymptom

 

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.