ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

En vellykket sammenslåing av hus og uthus med et romslig glasstilbygg, gjorde at Lina Linnestad og Eric Kelley mottok byggeskikkprisen i juni måned.

Paret som vant prisen

Lina Linnestad og Eric Kelley er lykkelige ­vinnere av Byggeskikkprisen 2018. Foto: Privat.

Hvert år deler Vestby kommune ut Byggeskikkprisen – “en hederspris for bygninger, med tilhørende anlegg, som bidrar til å heve og utvikle den allmenne forståelse og holdning til god byggeskikk”. Prisen deles ut under det siste kommunestyremøtet før sommeren.

Juryen består av:

  • Trond Finstad, leder av Plan- og miljøutvalget (Ap)
  • Siri Hov Eggen, politisk representant (Ap)
  • Helge Hovland, Vestby historielag
  • Ellen Mare Rode Skaflestad, Vestby kunst­forening
  • Jack Hatlen, bygningssjef i Vestby kommune

Juryens begrunnelse for avgjørelsen var som følger:

-Huset som ligger langs Hølenselva, består av to opprinnelige bygninger og et tilbygg. De opprinnelige bygningene er renovert i sin opprinnelige stil, og er føyd sammen med hverandre på en forbilledlig måte med et moderne tilbygg. Hele bygget fremstår som en helhet med tre ulike stiler og egenart som til sammen gir rom for fleksibel bruk. Juryen har lagt vekt på at renoveringen er godt gjennomført, og hvordan huset harmonerer med nærmiljøet og naturen i Hølen. Dette arbeidet med renovering av hus er et eksempel til etterfølgelse for andre innbyggere.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.