ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Vi nærmer oss nå tiden for den 12. Bygdedagen på Vestby Prestegård, og også i år vil vi videreføre mange gode tradisjoner sammen med lag og foreninger i Vestby. Det er med takknemlighet og glede vi kan si at nok en gang stiller våre mange gode medhjelpere opp og lager en flott ramme rundt arrangementet.

I år har vi sendt ut invitasjon om deltagelse på Bygdedagen til ca. 50 ulike lag og foreninger i bygda, de fleste har vært med tidligere, men også noen nye har meldt interesse for å være med. Bygdedagen er en fin anledning for lag og foreninger til å fortelle om seg og sitt, og gjerne vise sine aktiviteter for alle som kommer til Prestegården. Det er nok også slik at mange ønsker seg flere medlemmer og noen lar seg kanskje friste til medlemskap, hvem vet? Uansett kan vi love en dag full av opplevelser for store og små.
Programmet for dagen som starter kl.1100 blir tradisjonen tro åpnet av ordfører Tom Anders Ludvigsen, og inneholder bl.a. tegnekonkurranse for barn som Kunstforeningen arrangerer inne i spisestua, dans ved Seniordansen, tromming ved Hvitsten Trommekorps, besøk av Brannbamsen Bjørnis og kanskje enda noen overraskelser løpet av dagen.
Blant de øvrige du kan møte på Prestegården denne dagen finner du som tidligere Landbrukslaget med Åpen gård som stiller opp med mange ulike aktiviteter på Prestegårdstunet, og vi satser på at du kan få hilse på høner, sauer og geiter og kanskje enda flere dyr også i år. Landbrukslaget vil som tidligere samarbeide med Mølla, Bygdeungdomslaget og Bygdekvinnelaget og nytt av året blir at de skal selge kortreist grillmat på tunet, kanskje både pølser og burgere, og det blir i år som i fjor anledning til å kjøpe bl.a. egenprodusert mel fra Mølla. Bygdekvinnelaget vil selge sveler og by på smaksprøver av rabarbrasuppe.
Det vil være mange ulike stands rundt om på hele området og der kan du besøke bl.a. Knivmakere fra Follo Folkehøyskole, Sanitetsforeningene i Vestby med minilotteri, Vestby Pinsemenighet som vil presentere tilbud de har for barn og ungdom, Vestby Hagelag skal selge egenproduserte blomster, det vil være åpen kirke og presentasjon av LHL Vestby, Vestby Lions Club og mange flere. De som er nye i år er bl.a. Vestby og Våler fotoklubb og Mental Helse.
Vestby Frivillighetssentral skal presentere sitt samarbeidsprosjekt om dyrking i pallekarmer som de driver ved låven sammen med flyktninger fra bl.a. Ukraina.
Vestby Husflidslag og Vestby Historielag holder hus i Forpakterboligen og de vil selge produkter og bøker inne i sine lokaler, og inne i fjøset vil noen av «julemessedamene» selge sine egenproduserte produkter.
I fjøset vil Prestegårdens Venner ha kafé med salg av rømmegrøt, brus, kaffe og kaker i hyggelige omgivelser.

Dette og mer til kan du være med på og oppleve dersom du tar turen til vår flotte Prestegård lørdag 1.juni mellom kl.11.00 og 15.00.
Vi i Prestegårdens Venner ønsker dere alle hjertelig velkommen til en hyggelig og lærerik dag.

Vestby Prestegård lørdag 1.6! Vi er her mellom kl 11:oo og 15:oo

I år kan vi presentere en ny konferansier. Bak mikrofonen stiller en av Prestegårdens trofaste støttespillere velvillig opp, nemlig Terje Asmus-Thorvaldsen. Han vil guide oss gjennom dagen.

Vi ønsker Terje hjertelig velkommen som årets konferansier!

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.