ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Det er nå 11 år siden Prestegårdens Venner for første gang inviterte til Bygdedag på Vestby Prestegård, og dette er blitt en hyggelig tradisjon som vi gleder oss til å arrangere. Vi har mange gode medhjelpere som er med oss og hvert år stiller opp og lager en flott ramme rundt arrangementet.

Som tidligere sender vi også i år invitasjon om deltagelse på Bygdedagen til ulike lag og foreninger i bygda, og det er ca. 50 lokale lag og foreninger som er invitert. Vi har nå fått en god gjeng som kommer igjen år etter år, noe som er særs hyggelig. Vi tror nemlig at bygdedagen er en fin anledning for lag og foreninger til å fortelle om seg og sitt, og gjerne vise sine aktiviteter for alle som kommer til Prestegården. Noen lar seg kanskje også friste til medlemskap, hvem vet? Uansett er det en dag full av opplevelser for store og små.

De du kan møte på Prestegården denne dagen er blant annet – Landbrukslaget som stiller opp med mange ulike aktiviteter på Prestegårdstunet, og der kan du hilse på høner, sauer og geiter og kanskje enda flere dyr. De samarbeider også med Mølla og det blir i år som i fjor anledning til å kjøpe bl.a. egenprodusert mel.

– Det vil være ulike stands rundt om på hele området og der kan du besøke bl.a. Knivmakere, Vestby Sanitetsforening, 4-H, Turlaget, Vestby Pinsemenighet, Vestby Idrettslag og Vestby Hagelag og mange flere.

– Bygdekvinnelaget er selvfølgelig på plass med aktivitet og kanskje noe å smake på? Julemessedamene er også representert og har utstilling i fjøset der de selger sine produkter som i fjor.

– Vestby Husflidslag og Vestby Historielag holder nå hus i Forpakterboligen og de blir selvsagt en del av Bygdedagens innslag.

– Også i år blir det mulig å kjøpe hjemmeproduserte produkter fra utstillerne.

– I løpet av dagen vil vi møte Hvitsten Trommekorps, Seniordansen vil opptre på tunet og vi får kanskje besøk av brannbilen. Også Kirken holder Åpen kirke.

– Slektsforskning kan du få lære om i Storstuen i Hovedhuset v/ Slekt og Data, Follo, og i Spisestuen blir det tegnekonkurranse for barn i regi av Vestby Kunstforening. Dagens tegning vil bli presentert på slutten av dagen.

– Prestegårdens Venner hadde for første gang kafé i det nyrestaurerte fjøset i fjor, og det gjentar vi i år. Vi byr som vanlig på rømmegrøt, pølser, brus og kaffe i hyggelige omgivelser.

Dette og mer til kan du være med på og oppleve dersom du tar turen til vår flotte Prestegård lørdag 3.juni mellom kl.11.00 og 15.00.

– Prestegårdens Venner hadde for første gang kafé i det nyrestaurerte fjøset i fjor, og det gjentar vi i år. Vi byr som vanlig på rømmegrøt, pølser, brus og kaffe i hyggelige omgivelser.

Dette og mer til kan du være med på og oppleve dersom du tar turen til vår flotte Prestegård lørdag 3.juni mellom kl.11.00 og 15.00.

Ordfører Tom Anders Ludvigsen vil åpne dagen.

­Vestby Prestegård lørdag 3.6!
Vi er her mellom kl. 11:oo og 15:oo

Bak mikrofonen stiller en velvillig dame opp: Karin Grimsrud.
Det er 4. gang Karin guider oss gjennom dagen. Vi ønsker Karin Grimsrud velkommen som årets konferansier!

I og med at programmet ikke er endelig, kan det bli endringer underveis.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.