ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Optikerassistent Magnhild Krogh, Truls Krogh, og Optiker Ylber Dervari ønsker deg velkommen.

Hos Optiker Ø Krogh på Vestbytorget, møter du smilende ansatte og ekte entusiasme for optikerfaget. I utstillingen finner du innfatninger fra store merkevarer, men også fra mer spesialiserte nisjemerker. Men – selv om design og store merkevarer står i fokus hos Optiker Ø Krogh, er det selve øyefaget de er brennende opptatt av.

1. januar i år overtok Øyvind og Magnhild Krogh butikken med kartotek og kundedatabase. De er nå godt på plass i nye lyse moderne lokaler. Vi begynner også å bli godt kjent med våre kunder. Noen av kundene som før reiste til Ski, kan nå få den hjelpen de trenger her i Vestby.

Optiker Ylber Dervari og optikerassistent Magnhild Krogh vil foreta grundige synsundersøkelser og hjelpe deg med å finne kledelige og lekre innfatniner og velge optimale glass tilpasset ditt syn.

Hos Optiker Ø Krogh i Vestby har de høy kompetanse og et meget avansert undersøkelsesutstyr ved klinikken, som gjør at de kan tilby de beste utvidede testene for å kartlegge øyehelsen din. Blant de nyeste tilskuddene er et optomap vidvinklet digitalt apparat som har evnen til å ta bilde av øyebunnen oppmot 80% av netthinnen i et panoramisk bilde. Tradisjonelle metoder viser kun 10-12% av netthinnen om gangen.

Ved funn som må undersøkes videre, så sender vi våre kunder til vår avdeling i Ski som er høyt spesialisert. Oppdager vi øyesykdommer og andre sykdommer, henviser vi videre til leger.

Mye god kompetanse

Portrett

Optiker Ylber Dervari hjelper deg med din øyehelse.

Bedriften består av fem optikere/ optometrister, hvorav to har mastergrad i klinisk optometri, to har spesialkunnskap innen oppdagelse og behandling av grønn stær og to har spesialkompetanse innen behandling av tørre og rennende øyne. Alle har kompetanse innen spesialisering av kontaktlinser. I tillegg har de tre faste optikerassistenter samt ekstrahjelper.

Hos Optiker Ø Krogh garanterer de at du blir godt ivaretatt og mottar den kundeservicen og formidling av informasjon som du fortjener.

Det er flott at Vestby med denne etableringen får kontinuitet i viktige tilbud for oss alle. At det finnes nisjebutikker/bransjer som fortsatt er i nærheten, er flott å ha, når behovene melder seg. Takk for den gode velkomsten vi har fått her – med positive og blide kunder som gjør arbeidsdagen til en glede.

Du finner oss på Vestbytorget
eller ta kontakt på tlf. 64 95 25 80

www.facebook.com/optikerokroghvestby

Åpent hverdager: 10:00-17:00

Logo Krogh optikk

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.