ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Denne strålende, varme og solfylte åpningsdagen hadde mange funnet veien til det lille røde (tidligere gule), nyrestaurerte og veldig «Begeistrete» og feststemte huset på Breivoll. Leder av Breivolls Venner, Rikke Soligard, stod for åpningen av festen. Prosjektleder for Begeistringens hus, Hans Erik Lerkelund ledet festen videre sammen med Rikke. Dagen kulminerte med at ordfører Ola Nordal høytidelig klippet over den røde snoren. Begeistringens Hus var da offisielt åpnet!

Rikke skrev på Facebook i etterkant:

Dette er hentet fra Facebook- og nettsiden til Breivolls Venner (tillatt av Rikke Soligard): 

 

«Tusen takk til alle dere som kom og delte gleden over åpningen av Begeistringens hus med oss på søndag 14.mai 2023.

Det ble en strålende dag, fylt av taler, takk, blomster-overrekking, kaker, pølser, ballonger, dikt, flagg, ja vi elsker, haugevis av klemmer og høytidelig snorklipping.

Det hele ble vakkert rammet inn av talentfulle ungdommer fra Follo Feler.

Bedre start på Begeistringshuset vårt kunne vi ikke fått!

Nå gjenstår den viktige jobben – å fylle huset med aktivitet og innhold, med prosjekter som gjør godt for befolkning og samfunn.» 

Ta en titt i bildegalleriet under:

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.