ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Follobanen får redusert kapasitet fra april, men de fleste pendlere blir ikke berørt.

Strømskinnene i tunneltakene på Follobanen skal byttes ut. Vann som har lekket inn i tunnelene inneholder kjemikalier som har tæret på strømskinnene som er av aluminium. De skal byttes ut med strømskinner av kobber. Dette innebærer at togene bare kan kjøre på ett av sporene på Follobanen. Fra 15. april til ruteskiftet i desember blir det derfor noen endringer i ruteopplegget.

Fram til kl. 13 vil de nord­gående togene kjøre på det ene sporet som er åpent på Follobanen, mens de sørgående togene kjører på den gamle Østfoldbanen mellom Oslo og Ski, noe som tar litt over 20 minutter.

Etter kl. 13 er det de nord-gående togene som kjører den gamle Østfoldbanen, mens de sørgående togene kjører på Follobanen.

Linje R21 til Moss vil kjøre på minuttall 06 og 36 fra Oslo S fram til kl. 13. Etter kl. 13 er avgangene fra Oslo S på minuttall 22 og 52. Avgangene fra de øvrige stasjonene til Oslo S blir som de er nå. De som reiser til Oslo om morgenen og fra Oslo om ettermiddagen blir ikke berørt.

Skoleelever som kommer med tog til Ås og Vestby nord­fra vil også bli berørt ved at det blir andre tidspunkter for tog-avgang.

For mer informasjon anbefales Vy sine nettsider.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.