ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Det er nesten ikke til å tro. Høsten 1990 sto vi på rekke og rad i gymsalen på den gamle barneskolen, passelig spente og lurte nok litt på hvordan dette skulle gå.

Da som nå var det kamp om treningslokaler, så vi fikk tildelt tirsdag og fredags kvelder. Fredag? Ville det gå bra? Vel, vi mistet nok noen ungdommer til Teten på fredagene, men det gikk ikke så værst allikevel.

Karategruppa gjorde helt i fra starten av så absolutt et veldig godt valg i sin familieprofil. Solide rabatter på både medlemsskap og graderinger og gratis karatedrakter til nybegynnere, slo an det. Foreldre som fulgte barna sine på trening ble snart lokket med ut på gulvet og det tok ikke så lang tid før disse familiene var i flertall blandt medlemmene. Det er nok ikke å ta for hardt i at denne profilen ble en suk­sess.

Vi har hele tiden vært medlemmer i Vestby Idrettslag. Det har så absolutt vært en stor fordel. Vi har deltatt i styret til idrettslaget som gruppeledere, og for noen år siden hadde vi en lang periode nestleder og seinere ledervervet i VIL.

Vi har hatt to stabile hovedinstruktører i alle disse årene. Det vet vi av erfaring at er en stor fordel. Vi har hatt ganske stabile treningslokaler. De første årene var vi på barneskolen. Dernest noen år på klubbhuset. Seinere fikk vi treningslokale på Arena kombinert med klubbhuset, som heldigvis aldri ble revet, selv om en del politikere ville det.

Vi har etter hvert fått til et godt treningstilbud. Etter hvert har vi utdannet et dusin medlemmer med sorte belter. Vi har også arrangert mange karatestevner og cuper. Vi har også arrangert mange treningssamlinger med internasjonale instruktører fra hele verden. Vår første instruktør Robert Hagen er gradert 7. dan. Vår nåværende hovedistruktør Christian Øygarden har 3. dan.
Når vi ser tilbake på en del av hva vi har vært med på, er det nesten ikke til å tro. Siden 1990 har vi deltatt i mange samlinger og konkurranser i Norge og i en rekke andre land. Japan, Malaisia, Indonesia, USA, England, Frankrike, Irland, Spania, Italia, Sveits, Tyskland, Danmark, Sverige, Island, Bulgaria, Romania, Slovenia, Cuba, Skottland, Holland, Tyrkia, og Colombia. Noen av disse stedene har Robert og Christian instruert. Sist ut var Christian i Dublin i juni 2019, hvor han er en meget populær instruktør på deres internasjonale sommerleir.

Et 30 års jubileum er verdt å feire det. Det skal vi også. Rammene for festen er enda litt usikker pga korona viruset og restriksjoner i den forbindelse som vi i dag ikke vet noe om, men en hyggelig samling blir det.

Vi kommer til å fortelle alt om hvor og når her, på vår facebook og hjemmeside, så følg med…

Vestby karateklubb på Facebook og hjemmeside

Vestby Nytt skrev om Vestby karateklubb da de feiret 15 år også. Artikkelen, mer informasjon og flere bilder kommer…..

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.