Mediasenteret sin logo
Søk

Viser treff 1 - 5 av 5 treff

Klassisk, sofistikert, sexy

Klassisk, sofistikert, sexy
Modeller fra butikkene Follestad, Guess, Riccovero og Høyer ved Norwegian Outlet pyntet seg til vårt fiktive julebord og viste antrekk i mørke farger med gode kontraster på tilbehøret.
Les mer her

Vestby Nytt nr.8 2017

Vestby Nytt nr.8 2017
Vestby Nytt for august er ferdig distribuert til alle husstander i Vestby kommune. Du skal nå ha fått dette flotte magasinet i hende. Les om åpningsfesten på Norwegian Outlet, Prestivalen, Stortingsvalget og mye mer.
Les mer her

BAUHAUS: 10 år i Norge

BAUHAUS:  10 år i Norge
Jeg møter varehussjef for BAUHAUS Vestby Håkon Halland Pedersen, en ung driftig kar som har hatt stillingen i 2,5 år. Jeg viser ham reportasjen i fra Vestby Nytt nr 2/3 den 3. februar 2010. Da hadde de grunnsten-nedleggelse med byggetegninger, dagens avis og en hundrelapp i. Den 29. april 2010 åpnet varehuset dørene sine til stor jubel i kommunen vår.
Les mer her

Vestby Hyttepark - øker jevnt og trutt

Vestby Hyttepark - øker jevnt og trutt
Det blir hevdet at Hytteparken er den overnattingsdestinasjonen som har flest overnattingsdøgn i mellom Oslo og Svinesund. I dette regnestykket er Vestby Hotell inkludert. Hotellet er ubetjent med nattevakt, og innsjekk foretas i fra resepsjonen på Hytteparken.
Les mer her

Innholdsrikt årsmøte i Vestby Bedriftsforum den 26. april

Innholdsrikt årsmøte i Vestby Bedriftsforum den 26. april
Styreleder Jan Oscar Svae inviterte Rygge Airport AS til en orientering om planene for flyplassen. Det måtte dessverre utgå siden Rygge Airport er i forhandlinger med Jotunfjellgruppen om et mulig samarbeide. Uansett utfall, sett fra Rygges side så er det positivt at flere aktører har fått opp øynene for en nærflyplass i vårt område som det går frem av e-posten i fra Gunvald Oyna i rygge.airport.no.
Les mer her

Kontakt oss

Ditt navn Dette feltet er påkrevet
Din e-post Dette feltet er påkrevet
Telefon
Henvendelsen gjelder? Dette feltet er påkrevet
Emne Dette feltet er påkrevet


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenforValidering er noe vi må benytte på alle åpne skjemaer på nett fordi det har blitt vanlig at spam roboter fyller ut skjemaer med søppel.